2017-01-18 01:39

ULTIMA ORA


Mitingul opreşte circulaţia pe Kiseleff

 |  12:19
Mitingul opreşte circulaţia pe Kiseleff

Mitingul organizat de USL va avea loc pe tronsonul şoseaua Kiseleff - strada Monetăriei (situată în zona Muzeului Ţăranului Român - n.r.), între orele 15.30 – 18.00. În dreptul sediului USL din şoseaua Kiseleff nr. 57 va fi amplasată o scenă.

Între orele 14.30 – 15.30 vor ajunge participanţii din provincie. Debarcarea lor din autocare se va face pe bd. Kiseleff, tronsonul cuprins între str. Docenţilor şi Piaţa Arcul de Triumf, după care autocarele vor fi îndrumate de reprezentanţii forţelor de ordine în parcarea B din Complexul Romexpo. Plecarea participanţilor şi dezafectarea zonei este prevăzută să aibă loc între orele 18.00 şi 19.00.

Pentru buna desfăşurare a manifestaţiei, între orele 14.00 şi 19.00, se va restricţiona traficul rutier pe şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, precum şi a străzilor care intersectează artera respectivă, excepţie fiind bd. Ion Mincu, care va fi închis gradual, în funcţie de numărul de participanţi. Pe şoseaua Kiseleff, banda IV (partea stângă a sensului de mers spre Piaţa Victoriei) va fi asigurată ca bandă de urgenţă pentru autospecialele de salvare, pompieri, structuri MAI.

Restricţiile rutiere aplicate pe străzile şi aleile care acced în şos. Kiseleff din tronsonul restricţionat vor fi asigurate în adâncime cu garduri de la Administraţia Străzilor şi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale sector 1. Incidenţa acestor străzi va fi asigurată cu efective ale Jandarmeriei şi Poliţiei Rutiere în principalele intersecţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: restrictii, Kiseleff, miting, circulatie, USLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LAUR
19 Ian 2012

ca si o tipologie a actiu nilor psd, crin antonescu a chemat liderul mineril or la bucuresti. asadar m iron cosma o sa faca part e din grupul protestatari lor din piata universitat ii. credeti ca este bine? cum se va finaliza aceas ta actiune?
MAN
19 Ian 2012

Asta e culmea,chiar nu se mai satura aia de laUSL frate..cat scandal mai vo r sa faca?????sper san nu ii voteze nimeni sa disp ara ,nu sunt buni pt guve rnare,sunt buni pt scanda l….sa mearga pe stadion ,acolo poate sunt buni.VR EM LINISTE
REX
19 Ian 2012

USL il ajuta pe cosma sa iasa din anonimat??? De c e il cheama cu minerii in Bucuresti? Chiar cred ca mai are putere de convin gere asupra minerilor? As ta cred ca este numai ide a “Bunicutei”!!! Cosm a nu mai este in stare sa -si convinga nici femeile sa stea cu el )))
MIKI
19 Ian 2012

nu lasati aceasta mana de mincinosi si manipulator i sa fie imaginea romanie i, sa ne duca de nas pe t oti, sa ne subjuge consti inta.
FELIX
19 Ian 2012

Incepe sa nu ma mai mire cata ipocrizie este in ta ra. Desi nu pot sa ma int reb cum pot oamenii sa se duca sa se bata cu forte le de ordine la un miting unde violenta e la ea ac asa doar pentru a ajunge altcineva la guvernare, d esi acel altcineva nu va schimba tara cu nimic. Ad ica sa fim seriosi; intot deauna, cand nu au castig at alegerile, PSD-ul s-a gandit ca singura modatit ate de a ajunge din nou l a putere este prin miting . Oare cine va plati pent ru capetele sparte din ti mpul acestor mitinguri?
ALEX
19 Ian 2012

Hai sa fim seriosi: mitin gul e viitorul Romaniei?? Oare daca vor veni alti la Cotroceni ar fi mai c ompetenti decat actualul? ? Oare daca va veni alt g uvern la conducere voi in cepe sa ma duc cu avionul la servici din 2013?? Si de ce galerii de fotbal la miting?? Pai ori e mit ing, ori e meci. De ce nu mai galerii de fotbal, ha i ca putem mai mult de at at: incercati sa mai adun ati si un grup de prostit uate, sau poate de bosche tari ca sa fie circul com plet.
MINERUL
19 Ian 2012

Mai lasati protestele nes imtitilor. Voi astia din PSD ati face bine sa plat iti pentru capele sparte din timpul mineriadei dec at sa incepeti sa sparget i altele. Ati avut destul timp cat sunteti de comp etenti cand ati fost la c onducere. Acum taceti din gura ca oricum nici pest e 8 luni la alegeri nu av eti nici o sansa de casti g.
JIJI BK LEE
19 Ian 2012

Man nesimtitilor, mai las ati manipularea cetatenil or. II duceti la miting c a sa va faca voua treaba murdara iar voi apoi sa i i lasati balta cand ajung eti la conducere?? Abia a veti competent necesara c a sa puteti merge si resp ire in acelasi timp, si a cum incepeti sa visati la locul de la Cotroceni. B ineinteles, vrabia malai viseaza.
TEO
19 Ian 2012

S-a vazut ca USL nu vrea deloc rezolvarea rational a a acestei probleme. Ei vor doar continuarea aces tor probleme, pentru a sp ecula electoral nemultumi rile oamenilor. Imi este rusine ca in Romania anul ui 2012 un partid politic poate avea o astfel de s trategie.
ANA
19 Ian 2012

Luaţi atitudine faţă de manipularea conştiin ei publice! Vrem soluţi i, nu false revoluţii!
ZAC
19 Ian 2012

De ce noi roamni avem par te numai de ticalosi???de ce nu putem fi si noi o tara cu o reputatie buna, sa nu ne fie rusine de no i knd mergem in alta part e.Ce facem noi cu aceste manifeste????unde ajungem ???credetzi k este bine a sa????Cel mai bin ear fi sa se linisteasca lumea s h sa nu se mai uite la re alitatea ,otv sh antenna.
IONEL
19 Ian 2012

Nu vă lăsaţi prostiţ i de manipulările USL! N u muşcaţi din momeala P SD! Ce vedeţi în strad este doar aparatul de p ropagandă al Opoziţiei în desfăşurare. Nimic mai mult.
EUGEN
19 Ian 2012

Cei din USL au dat cartil e pe fata! Ei spun ca se vor alatura protestataril or, insa ei erau deja aco lo din prima zi. Nu ne ma i puteti minti in halul a sta!
MAVERICK777
19 Ian 2012

Nu inteleg de ce se vrea rasturnarea guvernului Bo c. Acest lucru nu va crea decat instabilitate poli tica si economica, nivelu l de trai va scadea simti tor, iar oamenii vor avea mult mai mult de suferit .
ANDREI MARCU
19 Ian 2012

USL-istilor, va place mon strul pe care l-ati creat ? Va place haosul pe care l-ati dezlantuit in toat a tara? V-ati batut joc d e oameni care aveau cu ad evarat probleme, le luati acum voturile, apoi uita ti de tot de ei.
MENUMORUT
19 Ian 2012

Nu va mai agitati atata c u marea revolutie care, z ice-se, a cuprins Romania . Sunt 1000 de oameni car e protesteaza, iar televi ziunile urla de parca s-a r rascula jumatate de tar a. Nu mai mintiti, domnil or jurnalisti, ca poporul nu va va ierta la infini t magariile!
LASCU03
19 Ian 2012

Opozitia acuza guvernul c a nu doreste sa poarte di alog constructiv, insa ei sunt la fel de rigizi pr ecum acuza puterea ca ar fi. Ei nu concep o alta s olutie decat alegerile an ticipate, altfel sunt con vinsi ca vor pierde alege rile din toamna.
VALI
19 Ian 2012

huliganii care au devasta t centrul capitalei sunt platiti de usl, de catre antonescu si ponta, pentr u a intiga la violenta. o amenii pasnici au fost ma se de manevra pentru aces ti manipulatori!
EUSTACHE
19 Ian 2012

Raed Arafat este pe punct ul de a se intoarce la Mi nisterul Sanatatii, deci motivul declansarii acest or proteste nu mai exista . Randurile manifestantil or ar trebui sa se restra nga, asta daca USL nu isi trimite inca si mai mult i membrii in centrul Capi talei.
LACUSTA
19 Ian 2012

10.000 de oameni este o c ifra exagerata pentru eve ntualele proteste de main e. USL a platit televiziu nile sa arunce aceste cif re halucinante pentru a i nduce teama si isteria in randul populatiei. Rusin e tuturor jurnalistilor c are iau bani!
PESCARUL
19 Ian 2012

Caderea Guvernului va duc e automat la deprecierea nivelului de trai din Rom ania. Traversam o perioad a dificila din punct de v edere economic, iar ultim ul lucru pe care ni-l dor im acum este instabilitat ea. Masurile Guvernului B oc ne tin acum pe linia d e plutire, nu proteste in utile ale USL.
HARRY
19 Ian 2012

Insusi Raed Arafat, cel d e la care au pornit prime le proteste a indemnat po pulatia la moderatie in m anifestatiile lor, insa U SL a inteles ca aceasta e ste singura modalitate pr in care se pot castiga al egerile. Ascultati sfatul acestui om deosebit si f aceti diferenta intre man ipulare si adevar.
PROMETEU
19 Ian 2012

Acesta este climatul pe c are si-l doreste in Roman ia USL, pentru ca asa pot conduce fara griji si po t fura fara sa-i traga ni meni la raspundere. Nu-i lasati pe neo-comunistii astia sa ne fura tara si vietile!

Adauga un comentariu

Random image