2017-01-21 23:44

ULTIMA ORA


Mitrea: Geoană nu e în stare să facă nimic singur!

 |  13:23
Mitrea: Geoană nu e în stare să facă nimic singur!

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat miercuri că, în opinia sa, Mircea Geoană nu ar fi „în stare” să construiască în jurul său o nouă formaţiune de stânga, în cazul în care va fi exclus din PSD. “Nu ştiu pe nimeni în PSD care să spună - eu plec cu Geoană şi facem împreună un partid. Eu îl cunosc foarte bine pe Geoană. Nu cred că e în stare să facă nimic singur. (...) Este o soluţie să înlocuiască UNPR cu o nouă formaţiune a lui Geoană. El să spună - sunt aici, cu braţele deschise - şi justiţia să bată tufişurile, cum s-a întâmplat cu o parte dintre cei de la UNPR. Dacă este în aşa de bune relaţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL s-ar putea să vedem şi un astfel de procedeu, dar asta nu trebuie să ne îngrijoreze”, a declarat Mitrea citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: miron mitrea, mircea geoana, psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALECU N.
16 Noi 2011

Geaoana este un om umil,fara curaj. In acelas timp ca orice oltean este fanfaron. Sa suporti atata umilinta,sa te umilesti asa de mult,sa nu ai mandrie,asta este personalitatea celui care voia sa fie Presedintele tarii. A fost invitat in UNPR si el spune ca PSD este casa lui. Cres ca dl.Mitrea -a caracterizat bine
RAMDAN
16 Noi 2011

CRED CA ACESTI OAMENI POLITICI NU MAI PREZINTA NICIO URMA DE CREDIBILITATE. PAI, NU TOT NEA NELU L-A PUS ACOLO SAU BOMBO, SAU NEA MANIVELA SAU HREBE "FLACARA VIOLETA"...SAU UNUL DINTRE EI PENTRU EI?...SI ACUM O DAU LA-NTORS? JOSNICIE NUMELE TAU ESTE PULITICIAN.

Adauga un comentariu

Random image