2016-10-27 21:56

ULTIMA ORA


Mitt Romney a câştigat alegerile primare în Arizona şi Michigan

 |  09:26

Republicanul Mitt Romney a câştigat marţi seara alegerile primare în Arizona şi Michigan, potrivit sondajelor realizate la ieşirea de la urne.

În Michigan, Mitt Romney a obţinut 41% din sufragii din cele 74% de buletine de vot numărate, devansându-i pe contracandidaţii săi Rick Santorum (37%), Ron Paul (12%) şi Newt Gingrich (7%), beneficiind astfel de un avans suficient de confortabil pentru a câştiga în final.

Romney joacă pe teren propriu în Michigan, fiind statul unde s-a născut, dar şi unde tatăl său este guvernator. Capacitatea sa de a conduce republicanii în bătălia prezidenţială de la 6 noiembrie, în faţa democratului Barack Obama, ar fi fost pusă la îndoiala în cazul unei înfrângeri pe acest teren familiar.

De asemenea, Romney a ieşit câştigător în Arizona, potrivit estimărilor canalelor de televiziune CNN şi MSNBC, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Mitt_Romney, Arizona, Michigan, alegeriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alegeri interesante Alegerile parlamentare de anul acesta au devenit interesante. Scena politică este animată de... 09 Oct 2016 | (0)
Julian Assange, arbitrul alegerilor prezidenţiale din SUA Pentru toţi cei care, dintr-un motiv sau altul, se tem că alegerile prezidenţiale care vor avea... 16 Oct 2016 | (0)