2017-01-21 12:48

ULTIMA ORA


Mitt Romney câştigă în Florida

 |  08:38
Mitt Romney câştigă în Florida

Primele estimări publicate marţi de mass-media americană arată că Mitt Romney a câştigat primarele republicane din statul Florida.

După numărarea a 73 % din buletinele de vot, Mitt Romney a obţinut 47% din voturi, fiind urmat de Newt Gingrich cu 32% din voturi, pe poziţiile următoare clasându-se Rick Santorun şi Ron Paul cu 13% şi respectiv 7% din voturi. Aceste alegeri primare vor avea ca rezultat desemnarea candidatului Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, scrie Agerpres.

"Primarele disputate nu ne vor diviza, ele ne vor pregăti şi vom câştiga", iar, în august, în cadrul convenţiei republicane care va desemna oficial candidatul conservator "partidul nostru va fi unit şi va avea un bilet câştigător pentru America", a declarat candidatul republican.

Romney și-a susținut mare parte din mesajul său criticându-l pe democratul Barack Obama. "Domnule preşedinte, aţi fost ales ca să conduceţi. Aţi ales să fiţi condus, iar acum este timpul să plecaţi", a spus acesta, parafrazându-l pe unul dintre părinţii Republicii americane Thomas Paine, care a spus "Condu, urmează sau dă-te la o parte", potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-16

TAGURI: Mitt_Romney, alegeri, Statele_Unite, FloridaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image