2016-12-11 14:06

ULTIMA ORA


Mitt Romney şi Barack Obama, câștigători în New Hampshire

 |  07:54
Mitt Romney şi Barack Obama, câștigători în New Hampshire

Mitt Romney, fostul guvernator al statului Massachusetts, a câştigat marţi alegerile republicane preliminare din statul New Hampshire, ca de altfel și Barack Obama, care la rândul său a ieșit învingător la primarele democrate din acelaşi stat.

Mitt Rommey a obţinut 36% din voturi, fiind urmat de Ron Paul şi Jon Hunstman, cu 25% şi respectiv 18% din voturi, potrivit estimărilor furnizate de mass-media după încheierea votului.

Romney îşi consolidează poziţia de favorit în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la alegerile prezidenţiale care vor avea loc pe 6 noiembrie, după victoria strânsă obţinută cu o săptămână în urmă în caucusul din Iowa.

Neavând nici un contracandidat, Barack Obama a câştigat primarele Partidului Democrat din acelaşi stat. Deși a învins în ultimele alegeri generale, Obama pierduse primarele în New Hampshire, în anul 2008, scrie Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

TAGURI: Mitt_Romney, Barack_Obama, alegeriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Noutățile alegerilor parlamentare de duminică. Ce trebuie să știți Votul prin corespondență în diaspora, numărătoarea voturilor în secții înregistrată... 10 Dec 2016 | (2)
Nicușor Dan: Va fi o zi istorică Președintele USR, Nicușor Dan, a votat, duminică, la Școala 279 din... Acum 4 ore | (0)