2017-01-21 02:17

ULTIMA ORA


Monica Columbeanu neagă că ar fi bătut-o pe Irina

 |  13:05
Monica Columbeanu neagă că ar fi bătut-o pe Irina

MonicaColumbeanu spune că va face tot ce este posibil şi legal pentru ca fiica sa,Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de ea şi defamilia sa, precizând că respinge orice acuzaţii care i-au fost aduse înlegătură cu fetiţa ei.

"Înlegătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prinintermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduitadomniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, învederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură să influenţezelitigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a facetot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de oîngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familia mea", spuneMonica Columbeanu.

Totodată,ea respinge orice acuzaţii care i-au fost aduse în legătură cu fetiţa ei."Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricăreialte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi facetoate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate",spune Monica Columbeanu.

Eale mulţumeşte ziariştilor care au relatat corect ultimele evenimente."(...) Rog să fiu înţeleasă în ceea ce priveşte reţinerea mea de a dezbateîn public aspecte care ţin de relaţia mea cu un copil de 4 ani şi care, întimp, ar putea fi afectat prin această expunere", precizează MonicaColumbeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image