2017-01-21 02:16

ULTIMA ORA


Monica Lewinsky e singură şi deprimată

 |  18:53
Monica Lewinsky e singură şi deprimată

Monica Lewinsky, fosta stagiară de la Casa Albă, nu a scăpat nici după 17 ani de consecinţele scandalului sexual în care a fost implicată împreună cu preşedintele Bill Clinton, după cum scrie Daily Mail în ediţia sa de joi.

“Este singură aproape tot timpul şi este aproape o paria socială. Monica se simte încă precum replica amuzantă dintr-o glumă. Publicitatea negativă privind relaţia ei cu Clinton i-a distrus şansele de a găsi vreodată un tip decent”, a declarat un apropiat pentru National Enquirer.

Monica, în vârstă de 38 de ani, trăieşte aproape în izolare şi împarte timpul între locuinţa din Los Angeles deţinută de mama, tatăl şi fratele ei şi un apartament din New York, tot proprietate a familiei. Face naveta între cele două ţărmuri ale Atlanticului, încercând să demareze proiecte care până acum nu au reuşit. Linia ei de genţi nu a avut succes, iar acum scopul ei pare să fie înfiinţarea propria companie de relaţii publice. “Mi-a spus că îşi ajută un prieten care are o firmă de relaţii publice. Şi are nişte bani de la familie şi asta o ajută să meargă mai departe. Autoaprecierea ei pare să fie la cel mai scăzut nivel”, a mai spus apropiatul.

În iunie, Monica Lewinsky a apărut la un mic dineu de la o cafenea cunoscută din Hollywood. Un martor ocular a declarat însă pentru National Enquirer că unii dintre invitaţi au făcut glume pe socoteala ei, dar ea nu a avut nicio reacţie. “S-a uitat la mâncare întreaga seară şi a rostit cel mult trei propoziţii. A fost o seară foarte ciudată, neconfortabilă”, a declarat martorul ocular.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image