2017-01-19 23:59

ULTIMA ORA


Muammar Gaddafi vorbeşte din nou libienilor

 |  15:49
Muammar Gaddafi vorbeşte din nou libienilor

O nouă înregistrare audio a unui mesaj atribuit lui Muammar Gaddafi a fost publicată în cursul zilei de marţi, de către televiziunea Arrai, cu sediul în Siria. Gaddafi acuză că întreaga campanie NATO este „o şaradă” şi că „bombardamentele aliaţilor nu vor dura”.

Televiziunea Arrai este singurul canal media care a publicat mesaje ale dictatorului libian în ultima lună, de când acesta a fost înlăturat de la putere de rebeli. „Sistemul politic din Libia este bazat pe puterea oamenilor, iar acest sistem nu poate fi înlăturat”, a mai declarat Gaddafi în cadrul înregistrării. Reprezentanţii televiziunii Arrai au precizat că, din motive tehnice, nu au putut furniza imaginile aferente înregistrării, astfel că nu poate fi verificat cu acurateţe dacă mesajul a fost înregistrat într-un trecut apropiat sau este unul mai vechi.

Între timp, purtătorul de cuvânt al lui Gaddafi a precizat că acesta se află în continuare în Libia şi că îşi dirijează discipolii pentru a lupta împotriva rebelilor. Punctele fierbinţi ale conflictului dintre rebelii anti-Gaddafi şi loialiştii dictatorului libian se află în oraşele Bani Walid, aflat la sud-est de capitala Tripoli, şi Sirte, oraşul de origine al lui Gaddafi. Potrivit Reuters, postul tv Arrai a precizat că va prezenta în curând şi imagini video ale unui discurs al lui Gaddafi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image