2017-01-18 14:44

ULTIMA ORA


Municipalitatea a convocat comandamentul de iarnă

 |  13:36
Municipalitatea a convocat comandamentul de iarnă

ViceprimarulCapitalei Victor Iovici a convocat, de la ora 11.00, comandamentul de iarnă,municipalitatea anunţând că luni dimineaţă se circulă în condiţii bune pe toatearterele principale din Bucureşti, iar utilajele de deszăpezire acţionează înprezent pe străzile secundare.

Comandamentulde iarnă, la care vor participa reprezentanţi ai operatorilor de salubrizarecare se ocupă de deszăpezirea străzilor din Bucureşti, ai instituţiilor dinsubordinea municipalităţii, precum şi ai primăriilor de sector, va avea loc lasediul Primăriei Capitalei.

Municipalitateaa anunţat, într-un comunicat de presă, că luni dimineaţă se circulă în condiţiibune pe toate arterele principale din Bucureşti.

Operatoriide salubritate din toate sectoarele au intervenit, în noaptea de duminică spreluni, cu 148 de utilaje, aplicand tratament preventiv în special în apropiereapantelor, rampelor, podurilor, pasajelor şi a staţiilor RATB, au precizat reprezentanţiiPrimăriei Capitalei.

Deasemenea, o parte din utilaje acţionează, luni dimineaţă, pe străzilesecundare.

Începândde luni dimineaţă, în Bucureşti şi în mai multe zone din Dobrogea, Muntenia,Oltenia şi sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi deCurbură a început să ningă. Meteorologii au anunţat că în aceste zone va ningepână marţi, la ora 4.00.

Deasemenea, în sud-estul ţării şi la munte, vântul va avea intensificări,viscolind temporar ninsoarea, mai ales în Dobrogea, iar pe litoral va apăreapoleiul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
04 Ian 2011

Orasul trebuie sa functio neze,in orice conditii me teo!Oprescu s-a asigurat de toate aceste lucruri!A cum,mai depinde de fiecar e din cei implicati,cum i si face datoria!

Adauga un comentariu

Random image