2016-12-10 09:13

ULTIMA ORA


Murray, găsit vinovat în procesul morții lui Michael Jackson

 |  07:11

Medicul personal al lui Michael Jackson, doctorul Conrad Murray, a fost găsit vinovat, luni, de omucidere involuntară a artistului de juriul Curţii Superioare din Los Angeles.  La anunţul verdictului, în rândul fanilor defunctului 'rege pop', adunaţi într-un număr foarte mare în faţa tribunalului din California, s-a auzit un strigăt de bucurie.

După ce Conrad Murray a fost găsit vinovat de omuciderea involuntară a lui Michael Jackson, judecătorul Michael Pastor de la Curtea Superioară din Los Angeles a ordonat luni plasarea în detenţie a acestuia. Conrad Murray, în vârstă de 58 de ani, a fost predat autorităţilor penitenciare care trebuie să îl plaseze în detenţie până la 29 noiembrie, când va fi dată sentinţa. 

Comportamentul 'imprudent' al doctorului reprezintă un risc pentru siguranţa publică şi 'detenţia lui este adecvată', conform judecătorului, care a refuzat eliberarea pe cauţiune. Murray a fost găsit vinovat de omor prin imprudenţă în unanimitate de juriul Curţii Superioare din Los Angeles, după şase săptămâni de proces şi două zile de deliberări. Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 de o 'intoxicaţie gravă' cu propofol, un sedativ puternic folosit ca somnifer cu complicitatea doctorului acuzat, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-23

TAGURI: Murray, Michael Jackson, procesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ATHINA COSTEA
08 Noi 2011

ESTE VINOVAT !! Sa zaca UCIGASUL LA OCNA PE VIATA, sa plateasca, desi, nici o pedeapsa nu pare a fi indeajuns !! Nu doar cu 4 ani, de parca ar fi furat gaini !! A UCIS UN INGER !! Pierderea pentru omenire desi NU L-a meritat deloc, este INCOMENSURABILA ! Cerem cu insistenta DREPTATE INGERULUI !! DOAMNE, INDURA-TE de INGERUL TAU si de noi –cei care-L iubim , si reda-i linistea si DREPTATEA !! Sa nu-i ajute D-ZEU acestui ASASIN sa stea liber pe strazi si pe deasupra sa mai scoata alte scorneli mizerabile !! Dupa ce ca este vinovat, mai este si dezechilibrat mintal, lui ii arde de filme defaimatoare la adresa INGERULUI. REVOLTATOR !! STRIGATOR LA CER !! Deocamdata dreptatea este doar partiala, dar inca mai avem timpul si sansa de a ne ruga. Putem si TREBUIE sa o facem , spre linistea LUI MICHAEL !!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Novak Djokovici a felicitat-o pe Kim Murray pentru victoria lui Andy de la Turneul Campionilor Novak Djokovici a felicitat-o şi pe Kim Murray, după ce Andy Murray a câştigat Turneul... 21 Noi 2016 | (0)
Andy Murray, victorie în faţa lui Novak Djokovic în finala Turneului Campionilor Jucătorul scoțian de tenis Andy Murray a câștigat în premieră Turneului Campionilor de la... 21 Noi 2016 | (0)