2017-01-18 12:20

ULTIMA ORA


Murray, găsit vinovat în procesul morții lui Michael Jackson

 |  07:11

Medicul personal al lui Michael Jackson, doctorul Conrad Murray, a fost găsit vinovat, luni, de omucidere involuntară a artistului de juriul Curţii Superioare din Los Angeles.  La anunţul verdictului, în rândul fanilor defunctului 'rege pop', adunaţi într-un număr foarte mare în faţa tribunalului din California, s-a auzit un strigăt de bucurie.

După ce Conrad Murray a fost găsit vinovat de omuciderea involuntară a lui Michael Jackson, judecătorul Michael Pastor de la Curtea Superioară din Los Angeles a ordonat luni plasarea în detenţie a acestuia. Conrad Murray, în vârstă de 58 de ani, a fost predat autorităţilor penitenciare care trebuie să îl plaseze în detenţie până la 29 noiembrie, când va fi dată sentinţa. 

Comportamentul 'imprudent' al doctorului reprezintă un risc pentru siguranţa publică şi 'detenţia lui este adecvată', conform judecătorului, care a refuzat eliberarea pe cauţiune. Murray a fost găsit vinovat de omor prin imprudenţă în unanimitate de juriul Curţii Superioare din Los Angeles, după şase săptămâni de proces şi două zile de deliberări. Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 de o 'intoxicaţie gravă' cu propofol, un sedativ puternic folosit ca somnifer cu complicitatea doctorului acuzat, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-23

TAGURI: Murray, Michael Jackson, procesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ATHINA COSTEA
08 Noi 2011

ESTE VINOVAT !! Sa zaca UCIGASUL LA OCNA PE VIAT A, sa plateasca, desi, ni ci o pedeapsa nu pare a f i indeajuns !! Nu doar cu 4 ani, de parca ar fi fu rat gaini !! A UCIS UN IN GER !! Pierderea pentru o menire desi NU L-a merit at deloc, este INCOMENSUR ABILA ! Cerem cu insiste nta DREPTATE INGERULUI !! DOAMNE, INDURA-TE de IN GERUL TAU si de noi –ce i care-L iubim , si reda- i linistea si DREPTATEA ! ! Sa nu-i ajute D-ZEU ac estui ASASIN sa stea libe r pe strazi si pe deasupr a sa mai scoata alte scor neli mizerabile !! Dupa c e ca este vinovat, mai es te si dezechilibrat minta l, lui ii arde de filme d efaimatoare la adresa ING ERULUI. REVOLTATOR !! ST RIGATOR LA CER !! Deocam data dreptatea este doar partiala, dar inca mai av em timpul si sansa de a n e ruga. Putem si TREBUIE sa o facem , spre liniste a LUI MICHAEL !!

Adauga un comentariu

Random image