2017-01-19 06:43

ULTIMA ORA


Muşcat de o viperă, fiul lui Dumitru Tinu a fost operat de urgenţă

 |  10:48
Muşcat de o viperă, fiul lui Dumitru Tinu a fost operat de urgenţă

Fiul ziaristului Dumitru Tinu, Andrei Iucinu Tinu, a fost operat de urgenţă sâmbătă noaptea, la Spitalul Floreasca din București, după ce a fost muşcat de o viperă.

Hematomul suferit la o mână s-a extins la braţ, iar starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat în ultimele ore, astfel încât specialiştii de la chirurgie plastică au luat în calcul o eventuală intervenţie chirurgicală sâmbătă noaptea, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

Andrei Iucinu a intrat în operaţie în jurul orei 22:00. Medicii i-au anunţat familia după ora 2.00 că totul a decurs bine.

Fiul ziaristului Dumitru Tinu, împreună cu patru prieteni, a pus la cale o afacere în 2010, construind o crescătorie de vipere cu corn în Lunca Dunării, în apropiere de Giurgiu.

"Veninul viperei cu corn este extrem de căutat în toată lumea, dar mai ales în Europa. Deşi periculos, putând fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutică. O viperă ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, în funcţie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienţi sume cuprinse între 500 şi 2.000 de euro, ajungându-se uneori chiar şi la 2.500 - 3.000 de euro. Pe de altă parte, îngrijirea reptilelor nu este costisitoare", declara Andrei Iucinu, în 2010, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-31

TAGURI: viperă, Tinu, IucinuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image