2016-12-10 11:01

ULTIMA ORA


Năstase: Am cea mai mare preţuire pentru Crin Antonescu

 |  07:08
Năstase: Am cea mai mare preţuire pentru Crin Antonescu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, luni, că are 'cea mai mare preţuire pentru Crin Antonescu, candidatul USL pentru funcţia de preşedinte'. De asemenea, acesta a explicat că 'nu poate un partid să aibă ambele posturi şi cel de prim-ministru şi cel de preşedinte'.

'Am cea mai mare preţuire pentru Crin Antonescu, am spus încă o dată şi dacă e nevoie spun şi aici - vă rog să-l alegeţi preşedinte pe Crin Antonescu şi aş vrea să vă rog să facem în aşa fel împreună încât să avem alegeri anticipate prezidenţiale ca să-l alegem chiar mai repede', a declarat Adrian Năstase. Referindu-se la un interviu pe care l-a acordat săptămâna trecută, acesta a declarat că titlul 'a fost o capcană', la care trebuia să fie 'mai atent' și că 'de fapt, a fost o poveste montată, care trebuia să arate că, de fapt, în interiorul USL sunt mari disensiuni'. Adrian Năstase a subliniat că în acel interviu a vorbit de protocolul USL, amintind că alegerile parlamentare sunt în 2012, iar cele prezidenţiale în 2014.

'Am spus că este vorba de o chestiune ipotetică, teoretică şi am spus, subliniind de fapt, asta era esenţa, că nu poate un partid să aibă ambele posturi şi cel de prim-ministru şi cel de preşedinte. Eu asta am vrut să spun', a explicat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-03

TAGURI: Adrian Năstase, Crin AntonescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Crin Antonescu îi răspunde Alinei Gorghiu: Fiecare cu dreptatea lui Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, cel care a fost copreședinte al USL, îi amintește Alinei... 28 Noi 2016 | (4)
BNR: “România nu a ieșit din criză, se află într-o perioadă de tranziție!” Adrian Vasilescu, consilier strategie în cadrul Băncii Naționale a României (BNR), a făcut,... 23 Noi 2016 | (15)