2018-12-14 18:07


Năstase anunţă că PSD susţine candidatura independentului Oprescu

 |  16:41
Năstase anunţă că PSD susţine candidatura independentului Oprescu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, duminică, în localitatea Vălenii de Munte, că USL vrea să îl sprijine pe Sorin Oprescu în calitate de candidat independent la un nou mandat la Primăria Bucureşti.

“În zona USL, eu nu am văzut, în ultima perioadă, rezerve în a susţine candidatura lui Sorin Oprescu. Şi sper că şi el va accepta, pentru că este o chestiune biunivocă. Nu am putea să îl susţinem, dacă el nu ar dori să fie susţinut', a afirmat Adrian Năstase.

El a subliniat că Oprescu a demonstrat că poate finaliza proiecte pentru Bucureşti, iar o nouă candidatură a actualului primar este “utilă” şi dorită de către cetăţenii.

Adrian Năstase a accentuat că Uniunea Social-Liberală îl va susţine pe Sorin Oprescu în “calitate de candidat independent, nu de membru al vreunuia dintre partide.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARI
14 Aug 2011

SECURIST LA SECURIST, TRAGE . NIMIC NOU...
TEODOR
15 Aug 2011

Nastase nu vine cu nimic nou!Sprijinul USL pentru Sorin Oprescu este bine venit,dar sunt sigur ca Primarul General poate castiga linistit al doilea mandat si fara ajutorul aliantei.Acum,depinde doar de Sorin Oprescu daca va accepta sau nu!
ARES
15 Aug 2011

Acum,cand sistemul sanitar romanesc a ajuns in colaps,ma intreb ce o fi fost in mintea lui Adrian Nastase!De ce Sorin Oprescu nu a fost o optiune pentru Ministerul Sanatatii,intre 2001-2004?
Random imageUltimele stiri


loading...