2018-12-12 02:50


Năstase îşi schimbă blogul

 |  15:38
Năstase îşi schimbă blogul

Fostul premier Adrian Năstase, unul dintre cei mai activi politicieni pe internet, şi-a schimbat astăzi designe-ul blogului personal. El a scris deja o postare intitulată „Veşti şi veşminte noi în online-ul deja vechi” pentru ca schimbarea să fie remarcată mai bine.

“Au trecut deja mai bine de patru ani de când scriu pe blog şi întâmplarea a făcut ca zilele trecute pe această pagină să fie depăşit pragul de 4,5 milioane de accesări. Cu această ocazie, colaboratorii mei mi-au făcut şi un cadou, respectiv un <<facelift>> extrem de reuşit, spun eu, adus blogului. Şi, din acest punct de vedere, viitorul în online va arăta din ce în ce mai bine (nu spun mai multe, pentru a nu strica surpriza)”, a dat Năstase .

Inspirat de „Academia Caţavencu”

Chiar dacă interfaţa grafică a blogului este nouă, fostul premier şi-a păstrat mesajul de prezentare al site-ului, „Cititorii mei sunt mai inteligenţi decât scriitorii altora”, mesaj inspirat din sloganul revistei „Academia Caţavencu” – „Cititorii noştri sunt mai inteligenţi decât ai lor”.

Critică şi diactrică

La scurt timp după schimbare au apărut deja şi reacţiile cititorilor. Unul dintre aceştia, care se semnează „alt eu” îi reporşează lui Năstase faptul că nu foloseşte diactricile limbii române atunci când scrie pe blog. „Dacă tot aveţi veşminte noi, nu credeţi c-ar fi cazul să scrieţi în limba română, adică folosind <<ăîșțâ>>? Toate calculatoarele au diacriticele româneşti, nu mai e niciun fel de motiv pentru care să se scrie fără ele”, comentează un cititor al blogului fostului prim-ministru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...