2018-12-19 07:41


Năstase la filiala PSD Giurgiu, iar Dragnea, şeful campaniei electorale

 |  07:12
Năstase la filiala PSD Giurgiu, iar Dragnea, şeful campaniei electorale

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat, joi seara, că preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, va coordona filiala PSD Giurgiu, iar Dragnea va fi şeful campaniei electorale, conform unei decizii luate în unanimitate de Comitetul Executiv Naţional al social - democraților.

'Am luat măsuri organizatorice: la Neamţ domnul coordonator, domnul Ioan Chelaru, la Giurgiu domnul Năstase în perioada următoare, care ne va face propuneri, la cele şase sectoare din Bucureşti şase vicepreşedinţi ai partidului - Titus Corlăţean, Rodica Nassar, Robert Negoiţă, Corina Creţu, Marian Vanghelie la sectorul 5 şi doamna Ecaterina Andronescu la sectorul 6', a detaliat liderul PSD. 'Partea substanţială a acestui CExN a fost sistemul de organizare a campaniei propus de secretarul general, domnul Dragnea, care a şi fost adoptat şi, bineînţeles, desemnarea oficială a secretarului general ca principal responsabil al campaniei noastre electorale. Este şeful de campanie electorală şi responsabil pentru toată organizarea noastră de anul viitor', a adăugat Ponta.

De asemenea, reunit joi seara, Comitetul Executiv Naţional al PSD a hotărât schimbarea secretariatului executiv al partidului. Au fost numiţi noi secretari executivi: Ana Birchall, la secretariatul internaţional, Eugen Bejinariu, la comunicare internă şi organizare, Ionuţ Vulpescu, secretar executiv responsabil cu strategii politice. 'Am mers pe ideea că intrăm într-o formulă de pregătire a campaniei electorale şi, practic, cei care vor lucra cu secretarul general sunt cei care stau zi de zi la sediul din Kiseleff şi vor face munca cea mai puţin vizibilă, dar extrem de importantă pentru organizare', a completat președintele PSD, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-20

TAGURI: Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea, PSD
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...