2018-12-14 19:12


Naşu, la 59 de ani!

 |  16:25
Naşu, la 59 de ani!

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, împlineşte sâmbătă vârsta de 59 de ani. S-a remarcat ca fotbalist la clubul Sportul Studenţesc, unde a jucat în perioada 1971 - 1986. Din luna august a anului 1990, Mircea Sandu conduce federaţia de specialitate din ţara noastră. A devenit în 26 ianuarie 2007 membru cu drepturi depline în Comitetul Executiv al UEFA, fiind reales anul acesta pentru un al doilea mandat, potrivit Agerpres.

De multe ori contestat pe plan intern, Mircea Sandu a reuşit să se menţină la conducerea Federaţiei Române de Fotbal. Mai mult, el a declarat recent că va candida pentru acest post şi la alegerile din anul 2014.

''Voi candida şi în anul 2014. Dacă mai vine un alt candidat, nicio problemă, ne luptăm. Puterea nu se da, se ia. Performanţele viitoare se vor face pe ce lăsăm noi acum la Federaţiei Română de Fotbal', a spus Mircea Sandu.

Mircea Sandu a deplâns faptul că toate realizările din fotbal au fost reduse la tăcere de o presă care urmăreşte doar aspectele negative: ''Nu se vede că am dat în folosinţă trei arene în două luni de zile''.

''Îmi pare rău că fotbalul are o imagine negativă. Sper ca până în anul 2015-2016 acest sport să aibă o altă imagine'', a mai spus preşedintele FRF.

În afară ce contestările pe plan intern, Mircea Sandu a avut de luptat şi cu cancerul, boală pe care a reuşit să o învingă.

Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, a deschis o clinică specială pentru sprijinirea oamenilor bolnavi de cancer. Ea a fost impresionată de boala mamei sale, care a decedat în urma unui cancer, precum şi de suferinţele tatălui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-03

TAGURI: Mircea Sandu, FRF
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...