2017-01-20 22:12

ULTIMA ORA


Naşul lui Adi Minune, acuzat de spălare de bani şi complicitate la înşelăciune

 |  08:25
Naşul lui Adi Minune, acuzat de spălare de bani şi complicitate la înşelăciune

Tribunalul Bucureştijudecă, miercuri noapte, propunerea procurorilor de arestare preventivă anaşului lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, acesta fiind acuzatde complicitate la înşelăciune şi spălare de bani.

Acuzaţiile decomplicitate la înşelăciune sunt legate de încheierea de către acuzat -consilier local la Primăria Ştefăneştii de Jos - a unui contract cu aceastăprimărie, potrivit unor surse judiciare.

Respectivul contract nu s-ar fi executat efectiv, dar baniiaferenţi lui ar fi fost încasaţi.

În ceea ce priveşte acuzaţia despălare de bani, consilierul local este cercetat pentru că ar fi făcutdemersuri şi ar fi intervenit pentru obţinerea de credite de către pastorul Dan Burcică -acuzat şi el în cauză - , banii fiind ulterior rulaţi prin intermediul unorfirme fantomă, potrivit aceloraşi surse.

Consilierul local din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov,care este şi naşul lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, esteînvinuit într-un dosar de fraude imobiliare în cadrul căruia au fost făcute,miercuri seară, mai multe percheziţii la sediul primăriei din localitate.

Percheziţiile au avut loc atât la sediul Primăriei, cât şila locuinţa consilierului local.

Mai multe persoane au fost audiate miercuri seară deprocurori.

Acţiunea de miercuri este o continuare a unei anchete maivechi, în care mai multe persoane, printre care şi pastorul Dan Burcică, suntacuzate în legătură cu fraude imobiliare.

În noiembrie 2010, Burcică şi alţi opt suspecţi au fostreţinuţi.

Pastorul este acuzat că ar fiobţinut creditebancare cu ajutorul unor acte false, din care reieşea că este proprietar alunui teren valoros, dar care, de fapt, aparţinea primăriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image