2017-01-19 15:10

ULTIMA ORA


Naşul: Nu mai criticaţi jucătorii naţionalei

 |  13:24
Naşul: Nu mai criticaţi jucătorii naţionalei

Mircea Sandu, preşedintele FR de Fotbal, face un apel către conducătorii de cluburi, preşedinţi, patroni, investitori, să nu mai atace jucătorii echipei de fotbal a României. Naşul susţine că declaraţiile constructive şi pertinente sunt de salutat, dar respinge atacurile gratuite, la persoană, împotriva internaţionalilor români.

''Mă folosesc de această cale pentru a mulţumi tuturor cluburilor care au pus la dispoziţie jucători pentru echipa noastră naţională şi, totodată, pentru a lansa un apel către toţi conducătorii de cluburi din fotbalul românesc, adică preşedinţi, patroni, investitori, finanţatori şi nu numai.Referirea este făcută la adresa declaraţiilor acordate de unii dintre ei despre componenţii echipei naţionale pe parcursul preliminariilor EURO 2012, fie că în cauză erau jucătorii de la propriile lor cluburi sau de la alte grupări. Evident, atunci când declaraţiile sunt constructive, iar analizele efectuate de conducători au un caracter pertinent, respectivele luări de poziţie nu pot fi decât salutate. Dacă, însă, avem de-a face cu atacuri gratuite şi fără a avea nici cea mai mică bază reală, reprezentând chiar atacuri la persoană, asemenea declaraţii trebuie dezavuate şi condamnate, ele nefăcând altceva decât să ştirbească imaginea jucătorilor atacaţi, scăzându-le capacitatea de concentrare, încrederea în sine şi, nu în ultimul rând, interesul faţă de reprezentarea culorilor tricolore. La urma urmei, jucătorii convocaţi la loturile naţionale sunt ai cluburilor şi reprezintă România, naţionala se află în reorganizare, aşa cum e şi cazul grupărilor noastre, iar interesul comun este acela de a progresa şi de a reveni în elită, nu de a pierde jucători şi, implicit, şanse de a avansa în ierarhii'', se arată în comunicat al FRF.

Şeful FRF anunţă că medicul echipei naţionale va prezenta de acum înainte un raport înaintea fiecărei acţiuni. “În ceea ce priveşte starea de sănătate a jucătorilor, medicul echipei naţionale a României va elabora un buletin medical înaintea fiecărei acţiuni şi după încheierea lor, acesta urmând să fie publicat pe site-ul oficial al FRF”'.

Mircea Sandu îl sprijină public pe atacantul Cirpian Marica, fluierat de o parte a publicului în meciul cu Franţa, fiind convins că acesta va reveni la cel mai bun nivel al său. “'În fine, dar nu în ultimul rând, Ciprian Marica a revenit după opt-nouă luni de inactivitate, a depus toate strădaniile pentru a avea o prestaţie cât mai bună şi suntem convinşi că, după ce va regăsi exerciţiul jocului la echipa sa de club, va redeveni jucătorul exponenţial şi atacantul-golgeter consacrat”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image