2017-01-19 13:33

ULTIMA ORA


Neînțelegeri între Udrea și Boagiu

 |  08:37
Neînțelegeri între Udrea și Boagiu

Adrian Criț, același pe care Elena Udrea, șefa PDL București, îl dăduse jos de la conducerea RATB, sub pretextul “prostului management” al Regiei de Transport, a fost numit de Anca Boagiu în funcția de director al Autorității Metropolitane de Transport București.

Surse din Consiliul General al Municipiului București declarau că Adrian Criț a plecat de la conducerea Regiei Autonome de Transport București la dorința Elenei Udrea, care a recunoscut ulterior că filiala pe care o conduce se afla în spatele demiterii: “Am retras susținerea unui director de regie la Capitală. Nu am nicio reținere să retragem susținerea sau să cerem demiterea unei persoane care, conform principiilor noastre pe care le afirmăm  transparent fie dovedește incompetență, fie dovedește lipsă de integritate.” afirma Elena Udrea la data de 27 noiembrie.

Adrian Criț, numit în 2010 la conducerea RATB de către PDL, explica demiterea sa prin faptul că nu a acceptat anumite “interese” și cita raportul de activitate al Regiei, care ar fi dovedit că nu este vorba de prost management.

Sorin Oprescu, rival al Elenei Udrea, îi lua apărarea directorului susținând, la rândul său, că raportul de activitate al RATB infirmă ceea ce susțineau consilierii PDL.

“S-au exercitat o serie întreagă de presiuni care îl determinau pe directorul Criț să se îndrepte spre chestiuni oneroase. Este vorba de contracte de publicitate, automate de cafea și altele. Începe cafteala pentru ciolan”, a declarat Sorin Oprescu, potrivit .

Cu toate acestea, Adrian Criț, demis de filiala lui Udrea, a primit o funcție mai înaltă de la ministrul Transportului, Anca Boagiu. Astfel, Adrian Criț, în calitate de director al AMTB, va gestiona tot transportul public din București, de suprafață, de subteran și naval.

Promovarea lui Criț, un personaj aflat în relații cordiale cu primarul Sorin Oprescu, unul dintre principalii rivali ai Elenei Udrea, indică interese divergente între cele două doamne din PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-24

TAGURI: Adrian_Criț, Udrea, BoagiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
18 Dec 2011

Pisica alba si pisica neagra in varianta damboviteana!Hopa,Udrea a incasat-o de la Boagiu!Interesant ,nu?Udrea a facut un abuz,prin demiterea lui Crit fara acordul lui Sorin Oprescu,asta e clar.Cine va pleca prima in cazul unei remanieri???
DRAGOS
19 Dec 2011

Elena Udrea nu are nici o legatura cu numirea lui Adrian CRIT la Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti si nici cu demiterea sa de la RATB. Numirile in regiile si directiile primariilor se fac de catre consiile locale.
COSMIN
19 Dec 2011

Elena Udrea nu l-a demis pe directorul de la RATB. Stirea asta ca intre Elena Udrea si A. Boagiu exista un conflict este o prostie.
ION
19 Dec 2011

Crit a fost inlocuit de la RATB de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, nu de Udrea. Dar na unora le place sa spuna numai idiotenii.
ALINA234
19 Dec 2011

Udrea si Boagiu sunt prietene. Se sustin una pe cealalta in Guvern.
GEORGIANA.D
19 Dec 2011

Udrea si Boagiu sunt cei mai buni doi ministri ai Guvernului. Certurile lor sunt o inventie a celor care nu mai au subiecte.
ANDREEA
19 Dec 2011

Adrian Crit a fost indepartat din functia de la Ratb pentru ca nu facea fata.
SOFIA
19 Dec 2011

Boagiu a luat decizia de a-l pune in fruntea Autoritatii metropolitane de transport.

Adauga un comentariu

Random image