2017-01-19 02:29

ULTIMA ORA


Nelu de la Craiova și patronul 'Patria Imobiliare', arestați pentru înşelăciune

 |  09:06
Nelu de la Craiova și patronul 'Patria Imobiliare', arestați pentru înşelăciune

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au emis ordonanţe de reținere pentru 24 de ore, în noaptea de miercuri spre joi, pentru Costinel Silviu Diculescu, patronul firmei 'Patria Imobiliare', care construia un cartier rezidenţial în comuna doljeană Malu Mare, şi cântăreţul de manele Nelu Anca, pe numele de scenă Nelu de la Craiova.

Silviu Diculescu şi Nelu Anca urmează să fie prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, după ce au fost acuzați că ar fi înşelat 30 de persoane cu suma de 1,5 milioane de euro, sub pretextul că le vor vinde locuinţe în cartierul rezidenţial, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Amelia Căprărin. Procurorii au audiat patru persoane în urma unor percheziţii domiciliare efectuate, miercuri, în Craiova pentru destructurarea unei grupări ce se ocupa cu înşelăciuni imobiliare, prejudiciul în acest caz ridicându-se la 1,5 milioane de euro.

Prin încheierea unor contracte de vânzare – cumpărare, cu privire la imobile situate în zona rezidenţială de la Malu Mare, gruparea, care acţiona în municipiul Craiova, avea drept scop obţinerea de beneficii financiare substanţiale.

Mai multe antecontracte de vânzare - cumpărare cu persoane fizice şi juridice, având ca obiect vânzarea unor suprafeţe de teren intravilan, situate în comuna Malu Mare, au fost negociate de Silviu Diculescu care se prezenta drept dezvoltator imobiliar.

Deși a încasat suma de 70.000 de euro și și-a luat angajamentul să construiască un imobil, Silviu Diculescu nu a mai încheiat contractele de vânzare - cumpărare.  O parte dintre imobilele promise au fost indisponibilizate, înstrăinate către terţi sau ipotecate pentru garantarea unor credite, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-26

TAGURI: Silviu Diculescu, înșelăciune, Malu Mare, Nelu de la CraiovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image