2017-01-19 06:27

ULTIMA ORA


Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

 |  11:29
Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea Dumitru Perşu a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri, alături de ea fiind cercetaţi în acest caz alţi doi tineri, la locuinţa fetei fiiind găsită cantitatea de 500 de grame de cannabis., scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova fac cercetări faţă de Ana Maria Perşu, în vârstă de 26 de ani, Dan Alexandru Perşu, de 25 de ani şi Bogdan Nicolae Mavrea, în vârstă de 23 de ani, pentru trafic de droguri de risc.

Astfel, în 17 februarie 2012, procurorii D.I.I.C.O.T. au făcut două percheziţii domiciliare în Craiova şi în localitatea Măldăreşti, din judetul Vâlcea, găsind la locuinţa Anei Maria Şerşu o cantitate de aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultură ilegală înfiinţată în judeţul Vâlcea.

Drogurile erau destinate comercializării în municipiul Craiova, se mai arată în comunicat.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore a Anei Maria Perşu şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea faţă de ceilalţi doi învinuiţi, solicitând instanţei arestarea preventivă a lui Perşu pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul B.C.C.O. Craiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-01

TAGURI: trafic de droguri, valcea, retinuta, diicot, nepoataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NELU
18 Feb 2012

Si care e legatura cu ace l politician ca nepoata s e ocupa cu droguri daca a r fi vrut sa loveasca in acel politician putea cau ta ca e inposibil sa nu f i facut el o afacere murd ara sa va fie rusine pres a de 2 ani

Adauga un comentariu

Random image