2016-10-29 02:49

ULTIMA ORA


Neuchatel Xamax e out

 |  14:51
Neuchatel Xamax e out

Comisia de disciplină a Ligii elveţiene de fotbal (SFL) a decis să retragă, cu efect imediat, licenţa clubului Neuchatel Xamax din cauza 'serioaselor încălcări' ale regulamentului.

Într-un comunicat dat publicităţii miercuri, SPL a precizat că a luat această hotărâre din cauza faptului că proprietarii lui Xamax nu au prezentat documentele financiare solicitate de către responsabilii ligii, referitoare la schimbarea patronatului clubului, în momentul în care omul de afaceri cecen Bulat Ceagaev a preluat gruparea din 'ţara cantoanelor', în mai 2011.

Ceagaev este acuzat că, totodată, că ar fi prezentat un certificat din partea Bank of America, prin care demonstra că deţine 35 milioane dolari în banca respectivă, document care s-a dovedit ulterior un fals grosolan. În urma prezentări acestui act, Ceagaev a fost pus sub acuzare de justiţia elveţiană, potrivit Agerpres.

Clubul Neuchatel Xamax are la dispoziţie cinci zile pentru a face apel împotriva acestei sancţiuni. Neuchatel ar urma să dispute următorul meci de campionat în data de 4 februarie, după pauza de iarnă, în compania formaţiei Lausanne Sport. Dacă va pierde apelul, echipa va fi exclusă din prima ligă a campionatul elveţian.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: Elvetia, neuchatel xamax, outComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Campanii umanitare. O româncă din Elveţia salvează copii bolnavi de inimă din România Cincizeci de copii români proveniţi din familii defavorizate, care au fost diagnosticaţi la... 11 Oct 2016 | (0)
Kei Nishikori, o nouă victorie în cadrul turneului de la Basel (Elveția) Jucătorul japonez de tenis Kei Nishikori, al treilea favorit al turneului ATP de la Basel... 27 Oct 2016 | (0)