2017-01-24 15:12


Nichita: PSD, PNL şi PC să meargă pe liste comune doar la alegerile parlamentare

 |  21:36
Nichita: PSD, PNL şi PC să meargă pe liste comune doar la alegerile parlamentare

Liderul PSD Iaşi,Gheorghe Nichita, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, căsocial-democraţii ieşeni susţin ca PSD, PNL şi PC să meargă pe liste comunedoar la alegerile parlamentare, nu şi la cele locale, motivând că, separat,cele trei partide ar lua mai multe voturi.

GheorgheNichita a precizat că sâmbătă a avut loc o întâlnire a Ligii Aleşilor Locali aipartidului din judeţ şi că majoritatea reprezentanţilor social-democraţi aususţinut varianta ca PSD să meargă singur la alegerile locale.

"Dacă mergem peaceeaşi listă, se creează mari probleme, pentru că sunt viziuni diferite întreoamenii din cele două partide, de la localitate la localitate. În plus, credemcă separat, PSD, PNL şi PC ar câştiga mai mult decât dacă s-ar merge pecandidaturi comune", a afirmat Nichita.

El a spus că PSD Iaşinu este împotriva alianţei cu PNL-PC şi că este de acord cu ideea prezentăriiunor liste comune doar la alegerile parlamentare.

"La parlamentaresuntem de acord cu liste comune. Putem să întrunim cele 50 la sută plus unu dinvoturi, astfel încât şeful statului să fie nevoit să ne accepte guvernul",a afirmat Nichita.

El a precizat că luni,în şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, va prezenta poziţia PSDIaşi.

"Dacă sunt alteraţiuni de moment pe care noi de la Iaşinu le ştim, putem discuta despre necesitatea listelor comune şi la locale. Darnoi considerăm că ar trebui să mergem separat", a declarat GheorgheNichita.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image