2019-03-19 17:25


Nicolas Cage a participat la concertul susţinut de Herbie Hancock la Sala Palatului

 |  14:52
Nicolas Cage a participat la concertul susţinut de Herbie Hancock la Sala Palatului
Actorul Nicolas Cage, care se află în Româniapentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2", aparticipat la concertul susţinut de muzicianul Herbie Hancock, vineri seara, laSala Palatului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de organizatoriievenimentului, Emagic.

Potrivit comunicatului, legendarul Herbie Hancock aconcertat vineri seară alături de band-ul său pentru prima dată în România,oferind o reprezentaţie fascinantă celor peste 3.000 de fani prezenţi la SalaPalatului din Bucureşti.

Laconcertul susţinut de Herbie Hancock a participat şi celebrul actor Nicolas Cage,care se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său,"Ghost Rider 2". "Cunoscutul actor hollywoodian a ţinut să îlcunoască şi să îl felicite personal pe maestrul Herbie Hancock după spectacol,declarându-se la rândul său fascinat de reprezentaţia artistului şi amuzicienilor care l-au acompaniat", se arată în comunicat.

Rafinamentulsonorităţilor de jazz, măiestria lui Herbie Hancock, vocea Kristinei Train şipatru dintre cei mai talentaţi instrumentişti ai momentului - chitaristulLionel Loueke, bassistul James Genus, toboşarul Trevor Lawrence Jr. şi GregPhillinganes, care l-a secondat pe Herbie la clape, au fost garanţia unuispectacol foarte apreciat de public. După primele minute ale unui introinstrumental, Hancock a mulţumit audienţei pentru primirea plină de entuziasm,prezentându-şi în aplauzele publicului întreaga echipă, precum şi cel mairecent album al său, "The Imagine Jazz Project".

Show-ula continuat cu foarte cunoscuta piesă "Imagine". Un alt momentapreciat de public a fost reinterpretarea piesei scrise de Peter Gabriel,"Don't give up". Setlist-ul a continuat şi cu alte piese de pealbumul "The Imagine Project", precum "Tamatant","Times, They are a Changing" sau "Space Captain", dar şi cupiese mai vechi ale artistului, care au revoluţionat muzica jazz:"Watermelon Man", "Cantalope Island", "Chameleon"sau "Rock it".

Potrivitcomunicatului, Herbie Hancock şi-a elogiat fiecare membru al band-ului, aglumit cu publicul şi s-a declarat fericit că a ajuns într-un loc în care afost primit cu multă căldură.

Show-ullui Herbie Hancock a deschis seria de evenimente "Fusion Nights" cevor avea loc toamna aceasta la Bucureşti, fiind urmat pe 22 noiembrie deconcertul Nouvelle Vague.

Dupăconcertul susţinut pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, Herbie Hancock vacontinua să-şi transmită mesajul de pace şi responsabilitate globală prinintermediul "The Imagine Project", în Finlanda, Danemarca, Olanda,Marea Britanie, Elveţia, Ucraina, Germania, Polonia, Belgia, Luxemburg sau Portugalia.

Cu unportofoliu ce reuneşte 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de copiivândute în întreaga lume, 12 premii Grammy, un premiu Oscar pentru coloanasonoră a filmului "Round Midnight", precum şi alte peste 25 dedistincţii - printre care Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Ofiţer primitla Paris în 1985, dar şi titlul de artistul anului oferit de fundaţia Harvardîn anul 2008 -, şi numeroase colaborări de succes alături de nume celebre caMiles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, ChristinaAguilera, Carlos Santana, Norah Jones şi Leonard Cohen, Herbie Hancock esteconsiderat unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului moderninternaţional.

ActorulNicolas Cage va începe filmările pentru pelicula 3D "Ghost Rider 2"pe 1 noiembrie, în judeţul Sibiu, a declarat, joia trecută, pentru MEDIAFAXdirectorul de marketing al Studiourilor Castel Film, Bogdan Moncea. Moncea aspus că filmările vor avea loc, într-o primă fază, lângă oraşul Sibiu şi prinjudeţ, dar şi la Hunedoara. Cea mai mare parte a filmărilor, care durează pânăîn februarie anul viitor - cu o pauză în perioada Crăciunului -, va avea loc înStudiourile Castel Film din Bucureşti.

NicolasCage va fi, de asemenea, oaspete de onoare la cea de-a şasea ediţie a Baluluide Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, în Bucureşti,pe 30 octombrie.

NicolasCage a jucat în peste 60 de filme, printre care se numără "Părăsind LasVegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi"Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cuPalme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al luiNicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avutpremiera în România pe 30 iulie.

Cageeste un superstar al Hollywood-ului, dar este cunoscut şi pentru acţiunile salecaritabile, care vin în sprijinul oamenilor dezavantajaţi din punct de vederesocial şi economic. După ce a jucat rolul unui traficant de arme internaţionalîn filmul "Traficantul de arme/ Lord of War", el a donat douămilioane de dolari organizaţiei Amnesty International pentru a sprijinireconstrucţia unor centre care oferă servicii medicale şi consilierepsihologică pentru foştii copii soldaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-04-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...