2016-12-03 15:48

ULTIMA ORA


Ninge în toată ţara

 |  09:53
Ninge în toată ţara

Circulația pe drumurile naţionale este îngreunată de ninsoare. În Buzău, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Prahova şi Argeş ninge mai slab.

Datorită carosabilului umed, poliţia sfătuiește șoferii să fie prudenţi.

Joi, în sudul şi sud-estul ţării vor fi precipitaţii locale sub formă de ninsoare, iar pe litoral va fi lapoviţă si vor fi condiţii de polei. Nu sunt prognozate ninsori în restul țării. În vest şi nord-vest soarele va fi prezent.

În București, iarna încearcă să-şi intre în drepturi, iar peste zi temporar va ninge. Maxima prognozată va fi de 1...2 grade, iar vântul se va amplifica.

Vremea se va răci vineri în toată țara, cu maximele termice cuprinse între minus 5...4 grade şi minime, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între minus 13...3 grade.

În Bucureşti, vântul nu va mai trece de moderat. Astfel, temperatura aerului urcă puţin mai mult decât în ziua precedentă, până la 3...4 grade.

Vom avea parte de zăpadă de Crăciun, deși ninsorile vor fi slabe, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-23

TAGURI: ninsoare, circulațieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cod galben de ninsoare şi vânt puternic în mai multe judeţe Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, mai multe avertizări... 29 Noi 2016 | (0)
Avertizare meteorologi: Cod galben de ninsoare în judeţe din Transilvania Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, mai multe avertizări... 28 Noi 2016 | (0)