2018-12-12 21:47


Noapte albă pe Naţional Arena

 |  11:52
Noapte albă pe Naţional Arena

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri dimineaţă, că bucureştenii îşi vor putea petrece noaptea de sâmbătă spre duminică vizitând noul Stadion Naţional, porţile urmând să se deschidă de la ora 17.00.

"Bucureştenii care nu sunt în concediu, câţi or veni, sunt aşteptaţi, sâmbătă, începând cu ora 17.00, la Stadionul Naţional. Porţile vor fi deschise pentru toată lumea şi vor putea sta cât vor. Oamenii vor avea acces peste tot, nu avem nimic de ascuns", a declarat Oprescu.

Primarul Sorin Oprescu vizitează, vineri dimineaţă, Naţional Arena.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
05 Aug 2011

Sper ca ploaia sa nu strice socotelile lui Sorin Oprescu!Apoi,daca ma gandesc bine,au venit zeci de mii de bucuresteni,cand era doar un santier(cred ca se intampla in luna aprilie)!Vor fi mult mai multi care nu vor refuza invitatia lui Sorin Oprescu!Ca si la Basarab,invitatia e pentru toti bucurestenii,fie ei Ionescu,Popescu,Munteanu sau de ce nu,Udrea!
ARES
05 Aug 2011

Cand a ascuns Sorin Oprescu ceva,fata de presa sau fata de bucuresteni!Niciodata!Poate vine si DD la Arena Nationala,cine stie!Ca e prea preocupat de persoana si activitatea lui Sorin Oprescu,in ultima perioada!
ZIGZAG
05 Aug 2011

oprescu se lauda din nou cu munca altuia?iar taie panglici pe proiecte realizate de la altii?mare nesimtit oprescu asta.apropo..cat mai costa gigacaloria lui oprescu?
Random imageUltimele stiri


loading...