2017-01-19 04:37

ULTIMA ORA


Noapte albă pe Naţional Arena

 |  11:52
Noapte albă pe Naţional Arena

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri dimineaţă, că bucureştenii îşi vor putea petrece noaptea de sâmbătă spre duminică vizitând noul Stadion Naţional, porţile urmând să se deschidă de la ora 17.00.

"Bucureştenii care nu sunt în concediu, câţi or veni, sunt aşteptaţi, sâmbătă, începând cu ora 17.00, la Stadionul Naţional. Porţile vor fi deschise pentru toată lumea şi vor putea sta cât vor. Oamenii vor avea acces peste tot, nu avem nimic de ascuns", a declarat Oprescu.

Primarul Sorin Oprescu vizitează, vineri dimineaţă, Naţional Arena.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
05 Aug 2011

Sper ca ploaia sa nu stri ce socotelile lui Sorin O prescu!Apoi,daca ma gande sc bine,au venit zeci de mii de bucuresteni,cand e ra doar un santier(cred c a se intampla in luna apr ilie)!Vor fi mult mai mul ti care nu vor refuza inv itatia lui Sorin Oprescu! Ca si la Basarab,invitati a e pentru toti bucureste nii,fie ei Ionescu,Popesc u,Munteanu sau de ce nu, Udrea!
ARES
05 Aug 2011

Cand a ascuns Sorin Opres cu ceva,fata de presa sau fata de bucuresteni!Nici odata!Poate vine si DD la Arena Nationala,cine sti e!Ca e prea preocupat de persoana si activitatea l ui Sorin Oprescu,in ultim a perioada!
ZIGZAG
05 Aug 2011

oprescu se lauda din nou cu munca altuia?iar taie panglici pe proiecte real izate de la altii?mare ne simtit oprescu asta.aprop o..cat mai costa gigacalo ria lui oprescu?

Adauga un comentariu

Random image