2016-12-08 18:23

ULTIMA ORA


Nou-născută, abandonată în scara unui bloc

 |  16:41

O fetiţă născută de doar câteva ore a fost abandonată de mama sa în scara unui bloc din cartierul Micro 19 în municipiul Galaţi. Urletele micuţei au fost auzite de un locatar al imobilului, care a sunat imediat la serviciul de urgenţă 112.

Chiar dacă încă este foarte frig afară, fetiţa a fost găsită perfect sănătoasă de către medici. După ce a primit primele îngrijiri medicale, copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie “Sfântul Ioan”, unde este ţinută sub supraveghere medicală.

,,Se fac cercetări în acest caz pentru identificarea celei care a dat naştere copilului şi apoi l-a abandonat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, agent Bogdan Cojocaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: Nou, nascuta, fetita, galati, abandonataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O fetiță a murit după ce a mâncat fructe otrăvitoare Tragedie in localitatea constănțeană Dunăreni, unde o fetiță a murit iar alta este în comă,... 07 Dec 2016 | (0)
Fetiță de doi ani, în comă alcoolică după ce a mâncat pufuleți cu alcool O fetiță de doar doi ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Copii din Iași. Grozăvia... 27 Noi 2016 | (0)