2016-10-22 16:42

ULTIMA ORA


Noul ambasador al SUA în Rusia a depus jurământul

 |  15:58
Noul ambasador al SUA în Rusia a depus jurământul

Noul ambasador al Statelor Unite în Rusia, Michael McFaul, îşi începe mandatul pe data de 14 ianuarie.

El a depus jurământul în faţa secretarului de stat american Hillary Clinton, aceasta subliniind că relaţia cu Rusia este „una dintre cele mai complexe şi semnificative” pentru SUA. McFaul, care este un exepert în probleme ruseşti, a fost catalogat drept un „specialist în revoluţii colorate”, scrie Agerpres.

Potrivit noului ambasador al SUA în Rusia, acesta îşi propune să traducă în practică ideea de „resetare” a relaţiilor dintre cele două state. Hillary Clinton l-a descris pe McFaul, în cadrul ceremoniei în care acesta a depus jurământul, drept un „gânditor şi scriitor proeminent în materie de democraţie”. Totodată, aceasta a subliniat că numirea lui McFaul survine într-un moment oportun, având în vedere că „următoarele luni vor avea o însemnătate esenţială pentru democraţia din această ţară”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-11

TAGURI: ambasador SUA Rusia, Michael McFaul, juramant ambasador SUA, relatii SUA Rusia, Hillary Clinton RusiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Wikileaks. Emailuri dezvăluite Wikileaks a dezvăluit luni 2.000 de emailuri presupuse a aparţinând lui John Podesta,... 11 Oct 2016 | (0)
Un document clasificat al lui Hillary Clinton, găsit în România Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, candidatul democrat la... 17 Oct 2016 | (0)