2017-01-24 13:18


Nu a fost Capello sau Hiddink, ci anonimul Krasnojan

 |  14:08
Nu a fost Capello sau Hiddink, ci anonimul Krasnojan

Echipa rusă de fotbal Anji Mahacikala l-a numit în postul de antrenor principal pe Iuri Krasnojan, fost la Lokomotiv Moscova. Tehnicianul rus, în vârstă de 48 ani, îi va înlocui pe Roberto Carlos şi Andrei Gordeev, care au asigurat interimatul la conducerea tehnică a grupării din capitala Daghestanului după demiterea fostului antrenor, Gadji Gadjiev.

'Consiliul direct al clubului a decis să-l numească pe Iuri Krasnojan în postul de antrenor principal la Anji Mahacikala', se precizează într-un comunicat dat publicitiăţii de echipa din Caucazul rusesc.

Iuri Krasnojan a fost concediat de Lokomotiv în luna iulie, chiar după un meci cu Anji, motivul invocat fiind 'neglijenţa în muncă', în ciuda faptului că echipa moscovită ocupa prima poziţie a clasamentului în momentul respectiv, conform Agerpres.

Patronul lui Anji Mahacikala, miliardarul Suleiman Kerimov, a negociat anterior cu mai mulţi tehnicieni cunoscuţi, printre numele vehiculate figurând cele ale italianului Fabio Capello, actualul selecţioner al Angliei, şi olandezului Guus Hiddink, fostul antrenor al Rusiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image