2016-10-24 03:11

ULTIMA ORA


Nuclearelectrica a oprit Unitatea 2 de la Cernavodă

 |  12:28
Nuclearelectrica a oprit Unitatea 2 de la Cernavodă

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a oprit luni, începând cu ora 9.30, în mod controlat, Unitatea 2 a Centralei de la Cernavodă, din cauza unei defecţiuni, informează compania. Reactorul Unităţii 2 a fost oprit pentru repararea unei scăpări de apă demineralizată care nu permite funcţionarea, în continuare, în condiţii optime, a unităţii.

Toate sistemele cu funcţie de securitate nucleară ale centralei funcţionează conform proiectului, iar personalul a respectat întocmai procedurile specifice pentru astfel de situaţii.

Repornirea unităţii şi sincronizarea la Sistemul Energetic Naţional vor avea loc dupa finalizarea reparaţiilor şi respectiv după efectuarea testelor care se impun în astfel de situaţii, în conformitate cu procedurile centralei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: defectiune Centrala Cernavoda, reactor 2 defectiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Defecţiuni tehnice la două aeronave TAROM Un avion al companiei TAROM, pe ruta Bucureşti – Iaşi, a ratat, joi seara, decolarea de pe... 14 Oct 2016 | (7)
Ministrul Energiei: Reactoarele 3 și 4 vor fi incluse în strategia energetică! Proiectul realizării reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă se va regăsi în strategia energetică... 12 Oct 2016 | (0)