2016-12-03 08:53

ULTIMA ORA


Numire: Botiş, şef la Muncă în PDL

 |  16:16

Fostul ministru al muncii Ioan Nelu Botiş a fost ales, ieri, preşedinte al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL, întrunind un număr de 360 de voturi pentru şi 28 de voturi împotrivă din partea delegaţilor comisiilor judeţene de muncă ale partidului. După alegerea sa, Botiş a menţionat că această comisie va fi una extrem de „lucrativă”, care îl va sprijini pe ministrul muncii, Sulfina Barbu, şi ministerul de resort. El a i-a rugat pe delegaţii din comisiile de muncă judeţene să transmită comisiei naţionale propunerile lor în legătură cu principalele proiecte din domeniul muncii şi protecţiei sociale. Botiş a arătat că va merge în teritoriu pentru a avea întâlniri cu sindicatele, patronatele, dar şi cu mediul de afaceri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Ioan Nelu Botiş, PDLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi angajați SRI, sancționați din cauza lui Ioan Becali Doi angajați ai Serviciului Român de Informații (SRI) au fost sancționați disciplinar și... 23 Noi 2016 | (3)
Recordul de discurs scurt în Parlament: un deputat a vorbit 29 de secunde în patru ani Culmea hărniciei a fost atinsă în această legislatură de patru deputați. Aceștia au vorbit... 23 Noi 2016 | (1)