2016-10-26 00:06

ULTIMA ORA


Numire: Botiş, şef la Muncă în PDL

 |  16:16

Fostul ministru al muncii Ioan Nelu Botiş a fost ales, ieri, preşedinte al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL, întrunind un număr de 360 de voturi pentru şi 28 de voturi împotrivă din partea delegaţilor comisiilor judeţene de muncă ale partidului. După alegerea sa, Botiş a menţionat că această comisie va fi una extrem de „lucrativă”, care îl va sprijini pe ministrul muncii, Sulfina Barbu, şi ministerul de resort. El a i-a rugat pe delegaţii din comisiile de muncă judeţene să transmită comisiei naţionale propunerile lor în legătură cu principalele proiecte din domeniul muncii şi protecţiei sociale. Botiş a arătat că va merge în teritoriu pentru a avea întâlniri cu sindicatele, patronatele, dar şi cu mediul de afaceri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Ioan Nelu Botiş, PDLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un primar PSD s-a stins din viață După ce preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Dan Eugen Cristodor, a încetat din... 13 Oct 2016 | (0)
DINAMO. Ioan Andone şi-a luat jucătorii în colimator. E nemulţumit de toţi, numai de el nu Dinamo traversează o perioadă neagră în campionat. Defavorizată grav şi de arbitraje, trupa... 09 Oct 2016 | (0)