2017-01-18 05:56

ULTIMA ORA


O adolescentă de 16 ani, a cărei mamă este româncă, dată dispărută în urma atacurilor din Norvegia

 |  12:51
O adolescentă de 16 ani, a cărei mamă este româncă, dată dispărută în urma atacurilor din Norvegia

O adolescentă în vârstă de 16 ani, a cărei mamă esteromâncă, din Codlea, judeţul Braşov, este dată dispărută în urma atacurilor dinNorvegia.

Potrivit lui Erwin Albu, consilier local dinCodlea, Karin Elena Holst, a cărei mamă este din Codlea, iartatăl este norvegian, este una dintre persoanele date dispărute în urmaatacului armat de pe insula Utoya, informează Mediafax.

"Karin Elena Holst se înscrisese în urmăcu mai multe luni în organizaţia de tineret a Partidului Laburist din Norvegia,care organiza o conferinţă cu peste 600 de tineri pe insula din Oslo undeteroristul , îmbrăcat în uniformă de poliţist, a început să tragă în ceiprezenţi. În acele momente, Karin şi-a contactat familia telefonic, spunând căse trage în ei, convorbirea întrerupându-se brusc. De vineri nimeni nu mai ştie nimic despre Karin", aspus Albu.

Karin Elena Holst s-a născut în 18 august1995 în Norvegia, iar în ultimii ani îşi petrecea vacanţele în municipiulCodlea, unde se află familia din partea mamei.

Joi, în centrul oraşului Codlea va avea loc,de la ora 19.00, o acţiune de comemorare organizată de prietenii şi familia luiKarin pentru victimele atacurilor din Norvegia.

Ultimul bilanţ al atacurilor din Norvegiaindică 76 de morţi.

Foto: Facebook


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image