2016-12-04 04:13

ULTIMA ORA


O aeronavă cargo a doborât doi stâlpi pe Aeroportul Timişoara

 |  09:38
O aeronavă cargo a doborât doi stâlpi pe Aeroportul Timişoara

O aeronavă cargo, care transporta colete de la Sofia, a doborât marți doi stâlpi de iluminat, în timp ce efectua manevrele de parcare pe Aeroportul Internaţional 'Traian Vuia' din Timişoara. Miercuri, autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului produs pe platforma aeroportuară. 

Piloţii avionului nu au respectat indicaţiile dispecerului de sol şi nici balizajul luminos, lovind cu aripa dreaptă doi stâlpi de iluminat pe care i-au culcat la pământ, potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii aeroportului.

''Aeronava cargo a aterizat în siguranţă, dar în timp ce rula spre parcare nu a respectat indicaţiile de la sol'', a explicat  Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al aeroportului. Avionul a suferit avarii serioase la o aripă, existând riscul producerii unei deflagraţii datorită poziției rezervoarelor cu combustibil.

Un alt aparat de zbor, care aparţine aceleiaşi companii străine, a preluat coletele.

Nu au existat victime, iar cauzele care au dus la producerea incidentului şi valoarea prejudiciului creat vor fi stabilite de o comisie, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-21

TAGURI: aeronavă, Tămișoara, aeroportComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Securitate sporită pe aeroportul din Bruxelles Autoritățile belgiene au modificat protocolul de securitate la aeroportul din Bruxelles, ca... 22 Noi 2016 | (0)
Doi angajați SRI, sancționați din cauza lui Ioan Becali Doi angajați ai Serviciului Român de Informații (SRI) au fost sancționați disciplinar și... 23 Noi 2016 | (3)