2016-10-20 22:49

ULTIMA ORA


O ambulanţă implicată într-un accident s-a răsturnat

 |  09:52
O ambulanţă implicată într-un accident s-a răsturnat

O ambulanţă s-a răsturnat în Slatina după ce a fost lovită frontal de un autoturism care circula cu viteză și nu i-a acordat prioritate.

Persoanele aflate în ambulanţă, deși au fost rănite, iar mașina a fost avariată în proporţie de 75%, sunt în stare bună, mai puțin o pacienta de 15 ani care a suferit o ruptură de ficat.

"Autosanitara transporta un copil preluat din Alimăneşti, o comună limitrofă oraşului Drăgăneşti. Copilul avea febră şi convulsii, era o urgenţă medicală. Avea semnalele luminoase având acest copil în urgenţă deosebită", a afirmat un reprezentant al spitalului din Slatina, potrivit realitatea.net.

Autoritățile anchetează acest caz, iar șoferul vinovat riscă întocmirea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: ambulanță, Slatina, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fostul primar al Slatinei, inculpați pentru corupție Fostul primar al municipiului Slatina din perioada 2013 -2015, Minel Prina, fostul viceprimar din... 17 Oct 2016 | (1)
Primele declarații ale soției lui Gyuri Pascu: „Nu ştiu dacă s-ar fi putut salva, nu ştiu dacă îşi dorea să fie salvat” Fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu a scris pe blogul ei personal o postare dedicată fostului ei... 03 Oct 2016 | (0)