2019-01-23 17:54


O cafenea din Piatra Neamţ a fost incendiată

 |  13:51
O cafenea din Piatra Neamţ a fost incendiată

Ocafenea din Piatra Neamţ a fost incendiată, în noaptea de duminică spre luni,înaintea incendiului fiind înregistrată o explozie, iar potrivit primelorcercetări la incendierea barului ar fi fost folosită o sticlă cu combustibillichid.

Potrivitprimelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţiide Urgenţă Neamţ, cafeneaua Paris Cafe a fost incendiată intenţionat.

Proprietarabarului este Magdalena Vicol, cea care deţine şi magazinul Onym Center,incendiat în acelaşi mod, în 13 noiembrie 2010, cu o zi înainte de asasinarealui Gheorghe Mararu, cunoscut lider al lumii interlope din Piatra Neamţ.

Incendiula fost precedat de o explozie puternică, în jurul orei 01.00, iar locatariiapartamentelor situate deasupra barului au început să sune la pompieri, deteamă să nu le ia foc şi lor locuinţele.

Potrivitanchetatorilor, incendiatorul ar fi folosit o sticlă cu combustibil lichid, iarîn momentul atacului ar fi purtat pe cap o cagulă.

MagazinulOnym Center din Piatra Neamţ, aparţinând aceluiaşi proprietar, a fost incendiatîn 13 noiembrie 2010, cu o zi înainte de asasinatul de la Cafe Latino. În acestcaz principalul suspect a fost Cristian Chilat, care este şi autorulasasinatului asupra fraţilor Mararu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...