2018-12-14 08:15


O educatoare, spărgătoare de locuințe | VEZI VIDEO

 |  11:57
O educatoare, spărgătoare de locuințe | VEZI VIDEO

O tânară de 24 de ani, reținută miercuri în Capitală pentru spargeri de locuințe, este educatoare la Gradinița nr. 94 din sectorul 6. Tânăra este suspectată de comiterea unor spargeri alături de un barbat de aceeași vârstă.

Aceasta provine dintr-o familie de dascali și de ofițeri de armată. Matușa ei este director de școală, iar bunica ei este o profesoară apreciată, potrivit Hotnews.

Tănăra educatoare s-a titularizat în învățământ cu o medie peste 9. A obținut un post la o grădiniță de elită din sectorul sectorul 6, Grădinita nr. 94. În ultima vreme educatoarea lipsea de la ore, cerandu-le colegilor să-i țină locul, conform mărturiilor acestora.

Autoritățile spun ca au reusit sa probeze trei furturi din locuințe comise de cei doi. Colegii femeii spun ca atât educatoarea, cat și complicele ei, ar fi dat de-a lungul timpului mai multe spargeri. Aceștia au încercat să fugă, în plină zi, într-o zonă aglomerată, însă polițiștii i-au somat de câteva ori și au tras patru focuri de avertisment în plan vertical. "Am văzut pe cineva pe partea cealalta la rond, cu pistolul îndreptat în sus. Trăgea, dar în sus", a declarat un martor. Fugarii au fost duși la sectia 22 de Politie pentru audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...