2016-12-10 14:54

ULTIMA ORA


O explozie a avut loc într-un apartament din Călăraşi

 |  10:10
O explozie a avut loc într-un apartament din Călăraşi

O explozie a avut loc într-un apartament din Călăraşi ca urmare a unor acumulări de gaze în bucătărie, potrivit plutonierului major Mirel Roman de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Ştirbei".

În urma deflagrației geamurile de la ferestrele apartamentului au fost sparte, iar proprietara, o femeie de 54 de ani fiind rănită, a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi.

Momentan se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii exploziei, la faţa locului deplasându-se echipaje de pompieri, poliţie, jandarmi, dar şi prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-01

TAGURI: explozie, SMURD, CălărașiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Plan roșu activat după un grav accident în Piatra Neamț Un accident grav a avut loc sâmbătă, în municipiul Piatra-Neamț. Incindentul s-a petrecut în... Acum 4 min | (0)
Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident rutier la intersecția Șos. Cotroceni cu Piața Leu O ambulanţă SMURD a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la intersecția Șos.... 03 Dec 2016 | (0)