2017-01-24 09:12


O femeie a fost rănită după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren, în Cluj

 |  15:27
O femeie a fost rănită după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren, în Cluj

Ofemeie a fost rănită, luni după-amiază, după ce maşina în care se afla a fostlovită de trenul accelerat Timişoara Nord - Iaşi, la o trecere de cale feratădin localitatea clujeană Mera, în urma accidentului garnitura feroviară urmândsă aibă o întârziere de o oră, din cauza unei avarii.

ŞefulDiviziei Tehnice din cadrul Regionalei CFR Infrastructură Cluj, DumitruMateiaş, a declarat, luni, că un autoturism a fost lovit, în jurul orei 13.00,la trecerea de cale ferată din zona localităţii Mera, de locomotivaacceleratului Timişoara Nord - Iaşi.

"Plugullocomotivei a fost avariat şi aducem o locomotivă de schimb. Trenul va avea oîntârziere de 60 de minute faţă de grafic, dar traficul feroviar nu a fostîntrerupt. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei, pasagere înautoturism", a spus Mateiaş.

Potrivitacestuia, cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neatenţiei şoferuluiautoturismului, care s-a angajat în traversarea căii ferate deşi semnalele deavertizare ale barierei erau în funcţiune.

Larândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declaratcă vina pentru accident îi aparţine şoferului maşinii, care nu a respectatsemnalele acustice şi luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată.

"Şoferulautoturismului nu a respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea lanivel cu calea ferată în zona localităţii Mera. Maşina a fost acroşată delocomotiva acceleratului. Pasagera din autoturism a fost rănită şi transportatăla Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj", a spus Pop.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image