2018-12-19 13:40


O femeie a născut în toaleta spitalului. Medicii au confundat sarcina cu o tumoare abdominală, apoi cu pietre la rinichi

 |  16:34
O femeie a născut în toaleta spitalului. Medicii au confundat sarcina cu o tumoare abdominală, apoi cu pietre la rinichi

Ofemeie din Râmnicu Vâlcea a născut un copil în greutate de cinci kilograme şijumătate, în toaleta Spitalului Judeţean din municipiu, unitate unde ajunsesecu dureri de spate şi a fost diagnosticată cu tumoare abdominală, apoi cupietre la rinichi, fiind trimisă la baie să le elimine.

Femeia,Mihaela Pal, în vârstă de 41 de ani, care cântăreşte 110 kilograme, mai aretrei copii şi spune că nu şi-a dat seama că este însărcinată, mai ales căatunci când a avut greţuri a mers la medicul de familie, care a diagnosticat-ocu o afecţiune a ficatului şi i-a prescris suplimente alimentare.

Easpune că a mers la Camera de Gardă a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlceaîntrucât avea dureri de spate, însă medicii nu şi-au dat seama că esteînsărcinată şi că era în travaliu, chiar dacă au consultat-o şi i-au făcut şi oecografie.

"Nuşi-au dat seama că de fapt eu eram în travaliu. La Medicină Internă mi-au făcutecografie şi au zis că am o tumoare abdominală, iar cei de la Camera de Gardăau crezut că am pietre la rinichi pentru că aveam dureri în zona rinichilor. Amstat trei-patru ore la Camera de Gardă şi în cele din urmă m-au trimis latoaletă să elimin pietrele. M-am aşezat pe toaletă ca să elimin pietrele larinichi, îmi era rău şi acolo am născut. Am avut un şoc când am văzut copilulşi am leşinat, dar m-a găsit o bătrână care intrase la toaletă, într-o baltă desânge, deoarece cordonul ombilical s-a rupt singur", a declarat femeia,care este poştăriţă.

Mamaşi copilul, care cântăreşte cinci kilograme şi jumătate, au fost preluaţi demedicii Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Râmnicu Vâlcea.

Mediciide la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea susţin că bebeluşul nu a fostobservat la ecografie deoarece era cu capul în jos şi nu i s-au văzut nicimâinile şi nici picioarele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...