2016-10-26 12:35

ULTIMA ORA


O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului

 |  16:32
O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului

O femeie s-a aruncat, luni după-amiază, în faţa metroului în staţia Piaţa Sudului, circulaţia garniturilor desfăşurându-se alternativ pe tronsonul Pipera - Berceni, iar la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15.20, când femeia aflată pe peron s-a aruncat în faţa metroului care circula pe tronsonul Berceni – Pipera, informeaza Mediafax.

Călătorii care se aflau în metrou au fost evacuaţi pe una din uşile din faţă ale metroului, restul uşilor rămânând închise. Metroul a trecut peste femeie, care este în viaţă şi care se află în acest moment sub garnitură. La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: femeie, aruncat, metrou, piata sudului, smurdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor se desfășoară cu... 18 Oct 2016 | (0)
Gabriela Firea s-a răzgândit: Pasajul de la Piaţa Sudului, gata în primăvara 2017 La preluarea mandatului de primar general, Gabriela Firea a anunțat că termenul de finalizare al... 23 Oct 2016 | (2)