2016-12-05 12:55

ULTIMA ORA


O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului

 |  16:32
O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului

O femeie s-a aruncat, luni după-amiază, în faţa metroului în staţia Piaţa Sudului, circulaţia garniturilor desfăşurându-se alternativ pe tronsonul Pipera - Berceni, iar la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15.20, când femeia aflată pe peron s-a aruncat în faţa metroului care circula pe tronsonul Berceni – Pipera, informeaza Mediafax.

Călătorii care se aflau în metrou au fost evacuaţi pe una din uşile din faţă ale metroului, restul uşilor rămânând închise. Metroul a trecut peste femeie, care este în viaţă şi care se află în acest moment sub garnitură. La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: femeie, aruncat, metrou, piata sudului, smurdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident rutier la intersecția Șos. Cotroceni cu Piața Leu O ambulanţă SMURD a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la intersecția Șos.... 03 Dec 2016 | (0)
Medic SMURD, detalii despre starea răniţilor în accidentul de pe DN2 Medicul SMURD Raluca Moldoveanu a declarat, sâmbătă, că la Spitalul Floreasca au fost... 19 Noi 2016 | (0)