2018-12-10 19:57


O fetiţă de cinci ani şi-a pierdut viaţa după ce un zid s-a prăbuşit peste ea

 |  09:44
O fetiţă de cinci ani şi-a pierdut viaţa după ce un zid s-a prăbuşit peste ea

O fetiţă de cinci ani a murit, iar sora ei de un an şi mama celor două au fost grav rănite după ce un zid de cărămidă s-a prăbuşit peste ele. Tragedia s-a petrecut într-o gospodărie din cartierul bucureştean Dămăroaia. Poliţiştii de la Omoruri au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat pentru moartea micuţei, potrivit Realitatea.net.

Medicii de pe Ambulanţă veniţi la faţa locului au încercat în zadar să o resusciteze pe fetiţa de cinci ani. Aceasta NU a mai putut fi salvată. Copila se juca în curtea casei împreună cu sora ei mai mică şi cu mama lor, când gardul construit din cărămidă a căzut peste ele. Vecinii care au auzit bubuitura le-au sărit imediat în ajutor.

Vecinii au reuşit cu greu să le scoată de sub dărâmături pe cele două copile şi pe mama acestora. Chiar dacă a fost lovită puternic, fetiţa în vârstă de de un an este acum în afara oricărui pericol. Mama celor două a suferit un traumatism cerebral şi toracic şi este internată la spitalul Elias. Vecinii sunt consternaţi de moartea fulgerătoare a fetiţei de cinci ani, care urma să-şi sărbătorească săptămâna viitoare ziua de naştere.

Procuratura a deschis o anchetă iar oamenii legii trebuie să elucideze dacă neglijenţa părinţilor sau o greşeală de construcţie a zidului au dus la moartea fetiţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-11

TAGURI: fetita, zid, prabusit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...