2017-01-19 17:36

ULTIMA ORA


O copilă se pregăteşte să nască

 |  16:25
O copilă se pregăteşte să nască

O fetiţă de 14 ani, gravidă în luna a noua, din Hunedoara , a fost internată în spitalul din oraşul Lupeni, unde urmează să nască în scurt timp. Minora a trăit până acum într-o relaţie de concubinaj cu un tânăr de 27 de ani, din localitate. Bărbatul este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor

“Poliţiştii au început cercetările faţă de suspect şi au stabilit că acesta are o relaţie de concubinaj cu minora. Din luna mai 2011 şi până în prezent, cei doi au locuit la domiciliul minorei, într-o comună din judeţul Mureş”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Cazul a ajuns şi în atenţia Serviciului de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (SASPC) de la Primăria Lupeni, reprezentanţii autorităţilor afirmând că fetiţa va fi inclusă într-un program de consiliere.

“Din câte ştim noi, tatăl viitorului bebeluş îşi recunoaşte copilul”, a afirmat Florin Rădulescu, din partea SASPC Lupeni. Mai mult, s-a hotărât ca o organizaţie neguvernamentală din Lupeni să ofere sprijin mamei şi copilului, în funcţie de nevoile acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-21

TAGURI: fetita, 14_ani, gravida, LupeniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image