2017-01-21 02:07

ULTIMA ORA


O gravidă care a născut prematur a refuzat serviciile ambulanţei

 |  09:11
O gravidă care a născut prematur a refuzat serviciile ambulanţei

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că, în cursul serii de marţi, o gravidă din comuna Glina, în apropierea Bucureştiului, a refuzat să fie ajutată de medici, în ciuda faptului că ambulanţa a ajuns la aceasta cu dificultate.

Femeia a semnat că refuză ajutorul medicilor, însă ulterior echipajul de pe ambulanţă a fost anunţat că aceasta a născut prematur, iar fătul este mort. Medicii s-au întors la domiciliul femeii şi au găsit fătul în viaţă, a precizat secretarul de stat din ministerul Sănătăţii, potrivit Mediafax.

Arafat a subliniat că există cazuri numeroase în care oamenii refuză ajutorul echipajelor de ambulanţă care ajung cu dificultate la aceştia, iar ulterior aceleaşi persoane cer ajutorul medicilor.

Medicul Raed Arafat a precizat că cele mai mari dificile cazuri ale persoanelor care apelează la serviciile ambulanţei sunt reprezentate de gravide şi de persoanele care trebuie să facă dialize, în special din cauză că aceştia din urmă se află în localităţi unde nu pot beneficia de tratament, iar vremea îi împiedică să se deplaseze. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-05

TAGURI: gravida nastere prematura, servicii ambulanta, refuz ambulanta, raed arafat ambulanta, raed arafat sanatateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image