2017-01-21 00:13

ULTIMA ORA


O judecătoare din România a lovit un poliţist bulgar

 |  16:13
O judecătoare din România a lovit un poliţist bulgar

Incidentul a avut loc weekendul trecut, când ninsorile abundente au provocat o pană de curent în staţiunea de schi Bansko. Întreruperea curentului electric a dus la oprirea transportului pe cablu din staţiune, ceea ce a enervat-o enorm pe turista româncă de 40 de ani. Aceasta a făcut un scandal de proporţii şi angajaţii de la telecabină au fost nevoiţi să cheme poliţia.

Potrivit Agerpres, poliţiştii sosiţi la faţa locului au încercat s-o calmeze pe turistă, aceasta însă nu s-a liniştit în ciuda eforturilor depuse de oamenii legii şi de soţul ei, care de asemenea a îndemnat-o să se comporte mai civilizat. Românca furioasă a fost avertizată de unul dintre agenţii de poliţie că ar putea fi reţinută, au urmat ţipete isterice şi două palme administrate poliţistului, din nasul căruia a început să curgă sânge.

Turista care s-a dovedit de a fi judecătoare cu domiciliul în Braşov a fost reţinută pentru câteva ore la inspectoratul de poliţie, iar în ziua de luni a fost condamnată de Judecătoria oraşului Razlog la o amendă de 500 leva (circa 250 euro). Judecătorii bulgari au obligat-o pe colega lor din România să-şi ceară public scuze de la poliţistul pe care l-a agresat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: judecatoare, politist, bulgar, lovit, schi, banskoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RED WALL
11 Ian 2012

La 40 de ani nu prea ar trebui sa te lase nervii in halul asta. Dar mai stii prin ce menopauza prematura trece turista batausa?!

Adauga un comentariu

Random image