2018-11-17 17:56


O nouă piesă originală a lui Michael Jackson a fost lansată pe internet

 |  13:22
O nouă piesă originală a lui Michael Jackson a fost lansată pe internet

Dupălansarea primului single, "Hold My Hand", extras de pe albumul"MICHAEL", primul material discografic ce apare pe piaţă după moartealui Michael Jackson, o nouă piesă originală a cântăreţului american, intitulată"Much Too Soon", a debutat, luni, pe internet.

"MuchToo Soon", un cântec de dragoste melancolic, este a zecea şi totodatăultima piesă de pe albumul postum "MICHAEL" şi a fost lansat, luni,pe reţeaua socială Ping folosită de utilizatorii iTunes.

Acompaniatde o chitară acustică şi acorduri ritmate, Jackson cântă în această piesădespre dorul pe care-l resimte pentru o iubită care l-a respins cândva.

Potrivitdescrierii oficiale postate pe reţeaua Ping, piesa "Much Too Soon" afost compusă în aceeaşi perioadă în care artistul a creat piesele pentrualbumul "Thriller". "Lui Michael i-a plăcut întotdeauna acestcântec, dar nu a găsit niciodată albumul potrivit în care să îl includă",se explică în aceeaşi descriere.

Baladaa fost compusă de Michael Jackson şi John McClain, unul dintre administratoriiaverii starului american.

"MuchToo Soon" reprezintă o schimbare de registru faţă de optimistul afişat în"Hold My Hand", duetul înregistrat de Michael Jackson cu rapperulAkon, care a debutat săptămâna trecută pe poziţia a 84-a în Billboard's Hot100.

Alăturide single-ul dance "Breaking News", lansat de grupul Sony înnoiembrie, "Much Too Soon" este a treia piesă extrasă de pe albumul"MICHAEL" ce va fi lansat pe 14 decembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-09-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...