2018-10-21 15:38


O nouă promisiune a lui Sorin Oprescu: Străzile din Centrul istoric, gata de Moş Nicolae

 |  12:20
O nouă promisiune a lui Sorin Oprescu: Străzile din Centrul istoric, gata de Moş Nicolae

Lucrările de reabilitare a străzilor din Centrul istoric al Capitalei vor fi finalizate până pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

'Străzile din Centrul istoric vor fi gata cât de curând, cu ocazia aprinderii luminiţelor oraşului de Moş Nicolae', a spus Oprescu.

După aceea, a continuat primarul general, 'ne apucăm de case, pentru că refacerea Centrului istoric are mai multe dimensiuni'.

Reabilitarea Zonei Pilot a Centrului Istoric cuprinde 16 străzi: Căldărari, Covaci, Filitti, Franceză, Gabroveni, Lipscani, Sf. Dumitru, Pasajul Francez, Pictor Tonitza, Poştei, Şelari, Şepcari, Smârdan, Soarelui, Stavropoleos, Zarafi.

Reabilitarea străzilor din Zona Pilot a Centrului Istoric se face atât din punct de vedere al reţelei stradale, cât şi din punct de vedere al reţelelor de apă, canal, gaz, electricitate, comunicaţii electronice Netcity, telefonie, iluminat public.

În urma măsurilor dispuse de primarul Sorin Oprescu, reabilitarea infrastructurii de utilităţi publice este realizată de Primăria Capitalei în colaborare cu deţinătorii reţelelor de utilităţi pe cheltuiala acestora, rezultând o economie de 10 milioane de euro faţă de valoarea contractului semnat în 2006.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
25 Noi 2011

Sunt sigur ca vor fi gata de Mos Nicolae, dar in anul 2050. De fiecare data cand a promis ca ceva este gata pana la o anumita data a fost amanat de foarte multe ori.
STRADYVARYUS
25 Noi 2011

Ar fi gata de noi constructii si sapaturi poate ! Oprescu este un incompetent si numai cred in promisiunile lui !
MRUXANDRA
25 Noi 2011

Pe zi ce trece ma uimeste oprescu..si nu in sensul bun. in fiecare zi mai scoate cate-o perla care nu are absolut nicio treaba cu realitatea. sa-i zica cineva sa inceteze sa mai viseze!
TEODOR
26 Noi 2011

Acum incepe partea grea pentru Sorin Oprescu si pentru municipalitate:casele!Corect ar fi ca municipalitatea sa le refaca doar pe cele pe care le are in administrare,nu si pe cele care au "proprietari"!
Random imageUltimele stiri


loading...