2018-11-21 22:22


O nuntă a blocat traficul pe o stradă din Timişoara

 |  19:19
O nuntă a blocat traficul pe o stradă din Timişoara

Douăechipaje de Poliţie au intervenit, marţi, pe o stradă din Timişoara pentru aopri o nuntă la care participau peste o sută de persoane care blocau traficul.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, MarinelaApostolache, a afirmat că poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că pe stradaAbrud din Timişoara se desfăşoară o nuntă la care participă peste o sută depersoane care au blocat traficul şi tulbură liniştea locatarilor.

"Amfost sesizaţi în jurul orei 16.15, prin intermediul apelului unic de urgenţă112, că pe strada Abrud din Timişoara se desfăşoară o nuntă care blocheazătraficul şi tulbură liniştea locatarilor. La faţa locului a fost trimis unechipaj de la Secţia 1 de Poliţie şi un echipaj de la Poliţia Rutieră care aufluidizat traficul rutier şi le-au pus în vedere participanţilor la nuntă să nudisturbe liniştea publică", a afirmat Apostolache.

Potrivitacesteia, poliţiştii nu au dat amenzi, dar au rămas în zonă pentru a se asiguracă măsurile impuse se vor respecta.Conform poliţiştilor, la nuntă participă peste o sută de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-04-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...