2017-01-24 11:09


O valiză suspectă a blocat peste 2.000 de călători pe un aeroport din Suedia

 |  10:56

O valiză suspectă în zona de bagaje a blocat duminică după-amiază peste 2.000 de călători pe un aeroport din Suedia. Deşi până la urmă poliţia a dovedit că aceasta nu prezenta niciun pericol, călătorii au fost afectaţi în mod direct de incident.

Terminalul internaţional al aeroportului Landvetter din Göteborg, al doilea în ceea ce priveşte traficul de călători din Suedia, a fost închis de poliţie din cauza unei valize suspecte. 'Câţiva angajaţi ai aeroportului au manifestat suspiciuni privind un potenţial periculos, în timpul controlului de rutină al bagajelor. Au avut impresia că ceva nu este în regulă', a explicat Stefan Gustafsson, purtătorul poliţiei de pe aeroportul din Göteborg. Pentru a-l găsi pe proprietarul valizei, forţele de securitate au avut nevoie de trei ore. Ulterior, poliţiştii l-au obligat pe acesta la o nouă verificare a conţinutului valizei, care s-a dovedit inofensivă în cele din urmă.

Peste 2.000 de călători au fost afectaţi de întârzieri ale zborurilor din cauza valizei suspecte, a declarat Jan Lindqvist, un purtător de cuvânt al companiei Swedavia. 'Noi nu am ştiut ce se întâmplă pe aeroport, poliţia este de vină', a precizat acesta, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Göteborg, valiză, Swedavia, Suedia Göteborg, valiză, Swedavia, SuediaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image