2019-03-26 02:22


O vânătaie de pe faţa lui Vladimir Putin generează speculaţii în presă

 |  15:29
O vânătaie de pe faţa lui Vladimir Putin generează speculaţii în presă

Presarusă şi cea ucraineană lansau speculaţii joi, după vizita premierului rus laKiev, care avea o vânătaie pe faţă, întrebându-se dacă Vladimir Putin s-a rănitla judo sau dacă a fost supus unei operaţii estetice.

Încursul vizitei sale miercuri, Putin avea faţa puternic machiată pentru aascunde, se pare, această echimoză, conform jurnaliştilor prezenţi.

"Jurnaliştiiucraineni, ruşi şi occidentali (...) nu vorbeau decât despre un singur lucru:cum a făcut premierul o vânătaie sub ochi?", scrie Andrei Kolesnikov,jurnalist la cotidianul rus Kommersant, care urmăreşte toate deplasărileşefului Guvernului.

"S-aîntâmplat în timpul unui antrenament (sportiv)?", se întreabă el, adăugândcă "toată lumea, fără excepţie, a văzut (vânătaia), chiar dacă era ascunsăcu grijă".

Putina sosit la Kiev "cu o stare proastă" şi cu "ceva ce semăna cu ovânătaie mare sub pometele stâng", informează postul ucrainean deteleviziune TCH.

"Aveao umflătură foarte vizibilă pe faţă. Aceasta era puţin ascunsă demachiaj", potrivit TCH.

Înmod curios, o conferinţă de presă comună a lui Putin cu omologul său ucrainean,Mikola Azarov, a fost anulată, la fel ca şi o cină.

"Putina suferit un lifting?", întreabă la rândul său săptămânalul ucrainean LeviBereg. Umflătura premierului ar putea proveni şi de la o extracţie dentară"sau poate de la o şedinţă nefericită de judo", adaugă săptămânalul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...