2017-01-16 12:59

ULTIMA ORA


Obama greşește 'în fiecare oră'

 |  10:42
Obama greşește 'în fiecare oră'

Preşedintele american, Barack Obama, are convingerea că măsurile luate de guvernul său, începând cu anul 2009, au consolidat economia, deși acesta a recunoscut, joi, că face greşeli 'în fiecare oră'.

'De multe ori am îndoieli. Fac greşeli în fiecare oră, în fiecare zi (…) Întotdeauna avem de învăţat în acest post. Cred că astăzi sunt un preşedinte mai bun decât eram la începutul mandatului, pentru că am câştigat experienţă', a declarat preşedintele american.

 'Atunci când privim ceea ce am făcut împreună, observăm că, dacă nu am fi luat măsurile puse în practică, economia ar fi fost mult mai slabă în prezent', a afirmat Obama, referindu-se la Congres, căruia i-a cerut, în discursul de marţi, să coopereze pentru o 'economie făcută să dureze'.

Americanii par a fi mai puţin critici faţă de rezultatele economice ale administraţiei Obama, cu toate că rata şomajului în SUA a ajuns la 8,5%, faţă de 5% cât era în anul 2008. Pentru prima dată în ultimele şapte luni, procentul celor care aprobă politica lui Obama în domeniul ocupării forţei de muncă (48%) este superior celor care resping această politică (46%), potrivit unui sondaj publicat joi de Wall Street Journal şi NBC News.

Pe deasupra, procentul celor intervievaţi care apreciază modul în care preşedintele democrat gestionează economia a crescut de la 39%, nivel înregistrat luna trecută, la 45%, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-13

TAGURI: Barack_Obama, economieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image